d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Åbent Hus i Senior Erhverv
Vendsyssel tirsdag 26. april

12. april 2016 - kl.20:32 - af:

senior1_600x250

Hør mere om et godt netværk og øget chance for job for 50+ generationen i Vendsyssel tirsdag den 26. april i Hjørring, som er hovedkvarteret nordenfjords for det landsdækkende netværk Senior Erhverv.

Netværket har stor succes med at skaffe ledige over 50 år tilbage på arbejdsmarkedet, og netværket sætter hurtigt og gratis virksomheder i kontakt med motiveret og erfaren arbejdskraft.

Tirsdag den 26. april klokken 10-13 er der Åbent Hus i Senior Erhvervs 24 lokalnetværk over hele landet. Hos Vendsyssel-netværket foregår det på denne adresse: Bispensgade 95 i Hjørring.

Formand for Senior Erhverv Vendsyssel, Jesper Juhl, siger:
-Under Åbent Hus præsenterer vi netværkets indsats for jobsøgende seniorer, og vi viser de værktøjer til jobsøgning, som Senior Erhverv stiller til rådighed.

Centralt i Senior Erhvervs aktiviteter er virksomhedsbesøg. I 2015 gennemførte medlemmer af Senior Erhverv på landsplan 6.300 virksomhedsbesøg. Heraf stod Senior Erhverv Vendsyssel for 65 besøg i lokalområdet.

Senior Erhvervs landskoordinator, Bert van Malkenhorst, siger:
-Senior Erhverv samler seniorer, der vil et arbejdsliv og aktivt tager ansvar for egne og andre seniorers jobmuligheder. I 2016 sætter vi ind med ekstra aktiviteter for gensidigt at styrke hinandens motivation. Dermed håber vi at få endnu flere succeshistorier om medlemmer, der er vendt tilbage til et aktivt arbejdsliv.

Se mere ved at klikke her.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion