d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Store stærke maskiner
trak Agrotek til Hjørring

25. april 2016 - kl.20:54 - af:

traktorer

Det gik ikke stille af sig, da Agrotek mandag eftermiddag og aften markerede sit indtog i det nordlige Jylland.

På dyrskuepladsen i Hjørring demonstrerede store stærke traktorer lidt af det, de kan, og nysgerrige nordjyder kunne bese og prøvekøre nogle af de sidst nye Valtra-modeller.

Agrotek, som netop har åbnet en afdeling på A. F. Heidemannsvej ud mod Ringvejen i Hjørring, stod i samarbejde med Valtra for en spændende demo på Hjørring Dyrskueplads.

På Agoteks nye salgssted med 700 kvadratmeter showroom i Hjørring under tag for landbrugsmaskiner og -redskaber, viser Agrotek, at de tager deres nordjyske kunder seriøst. Agroteks hovedafdeling findes i Hobro.

Foto: Palle W. Nielsen

Det er sælger indenfor landbrug, Børge Haugaard, der til dagligt står for Agroteks nye Hjørring-afdeling. Han har tidligere stået for salget af Valtra- traktorer hos Almas, men valgte at følge med produktet, da Agrotek overtog forhandlingen i Nordjylland.

– Det gjorde jeg, fordi jeg er vild med Valtra. Og, af erfaring ved jeg, at der er en virkelig god efterservice på produkterne fra fabrikkens side af, forklarer Børge Haugaard.

Med den nye Hjørring-afdeling får nordjyderne også mulighed for at drage fordel af det store udvalg af landbrugsredskaber, som Agrotek også fører.

– Der er ingen tvivl om, at Valtras produkter er med til at bane vejen for vores andre produkter heroppe. Og vi tror og håber på, at vi på sigt også opnår et pænt salg af andre landbrugsmaskiner og landbrugsredskaber heroppe, fortæller Børge Haugaard.

Læs mere om Agrotek ved at klikke her.

Det lokale Landbo Ungdom var også tilstede på dyrskuepladsen under Valtra-demoen, hvor de friske unge landmænd stod for salget af pølser og sodavand.

Foto: Palle W. Nielsen

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion