d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vrå Bryghus vært ved cykel-
løbet ”Tour de bière 2016”

8. juni 2016 - kl.3:07 - af:

Udklip vrå bryghus_600x250

Det kommende bryghus i Vrå er klar med det første arrangement for aktionærerne, og der er plads til flere, der vil bakke op om Vrå Bryghus, der skal være med til at give mere liv i byen. Kontaktpersonen findes nederst i artiklen her.

I et nyhedsbrev fortælles historien:

Danske Ølentusiaster holder hvert år et cykelløb ”Tour de Biére”, og i år kommer ruten til at gå gennem Vrå, hvor vi den 28. juni får besøg af 37 cykelryttere samt forskellige følgevogne og hjælpere som vi skal være vært for.

Det er en tirsdag eftermiddag/aften, og arbejdsgruppen er i skrivende stund i gang med at planlægge begivenheden. Indtil videre arbejder vi ud fra en plan om at holde arrangementet på stationen. Vi har fået fri dispositionsret over hele underetagen, og regner med at vi kan invitere byens borgere og alle aktionærer og samarbejdspartnere til at kigge inden for i de kommende lokaler.

Vi arbejder på at sammensætte et program for begivenheden, og håber at kunne præsentere vore gæster for godt øl, folkemusik og rundvisning. Vi vil sende indbydelse ud, når programmet er færdigt. Norrie McGregor og Per Rosenlund Larsen vil sammen med Ole Mønsted leverer underholdningen.

Vi håber at kunne lave et fint program, så i alle kan få en hyggelig aften ud af at besøge Vrå Bryghus A/S og få en snak omkring projektet, – og ikke mindst nyde en øl. I vil senere modtage en invitation til den 28. juni pr. email.

Skulle du mangle oplysninger, eller savner du svar på spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 4193 6954. De bedste hilsener – Erik Gerald Balle.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion