d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"HJÆLP – jeg brænder
for at få noget at lave

9. august 2016 - kl.1:57 - af:

else strauss harpsø_600x250

Der går mange gode ledige kræfter rundt i en evig forgæves jagt efter et job, og Else Strauss Harpsø fra Tårs er en af dem.

Hun har i tiden uden arbejde prøvet lidt af hvert uden at det er lykkedes hende at skaffe sig et fast arbejde. Hun er meget motiveret for at få et job og retter nu henvendelse til hele sit store netværk i håb om, at nogen kan hjælpe – at nogen kender nogen…

På Facebook skriver hun således:

HJÆLP !
Jeg er nødt til at bede mit netværk om hjælp.
Jeg er, som mange ved, jobsøgende, og jeg brænder altså for at få noget at lave. Jeg er så motiveret, og et eller andet sted må der altså være en arbejdsgiver, der kan bruge mig. Jeg kan ligeledes garantere, at du/I får en god kollega.
Jeg søger alt indenfor kontor, receptionist, administrativ eller andet indenfor lignende brancher. Gerne fuldtid, men deltidsjob vil også være rigtigt fint. Fast eller vikar – jeg er frisk på det hele. Geografisk taler vi primært Nordjylland.
Hvis du eller en du kender er interesseret, så sender jeg gerne mit CV eller endnu bedre møder op til en snak. Del gerne dette i dit netværk. Tusind tak.

Læs mere om ildsjælen i Tårs, Else Strauss Harpsø, ved at klikke her.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion