d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tagmaler fra Sindal kan
blive Årets Håndværker

14. marts 2017 - kl.6:40 - af:

Tagmaler Kim Bollerup fra Sindal er finalist i Årets Håndværker under kategorien Årets tagmaler. Det er han i øvrigt for andte år i træk.

Baggrunden for kåringen er anmeldelser af virksomheden på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk. Her vurderes virksomheden på forskellige parametre indenfor kundeservice: aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning.

– Vi har nogle dygtige medarbejdere, der knokler hver eneste dag for at yde en god service over for vores kunder. Derfor er vi naturligvis glade for og stolte over den anerkendelse, som nomineringen til Årets Håndværker er udtryk for, fortæller Michelle Bollerup fra Tagmaler Kim Bollerup ApS i en pressemeddelelse.

Vinderen af Årets Håndværker bliver fundet tirsdag den 4. april, når showet løber af stablen i Cirkusbygningen i København.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion