d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fortuna Hjørring åbnede
sæsonen med uafgjort

18. marts 2017 - kl.16:56 - af:

fortuna bif1_600x250

Danmarks to bedste damefodboldhold mødtes lørdag på Bredbånd Nord Arena i Hjørring,og Fortuna Hjørring og Brøndby spillede 1-1 i første kamp i pokalturneringens semifinale, der afgøres over to kampe. Der spilles i Brøndby søndag den 2. april.

Det blev en kamp mellem de to store hold gennem de seneste mange år i dansk damefodbold, og der blev vist udmærket spil taget i betragtning, at det var årets første rigtige kampe.

Gæsterne havde en mega-stor chance efter 24 minutters spil, og Fortuna Hjørring var også tæt på et par gange, men det forblev uden mål i første halvleg.

I kampens 81. minut scorede hjemmeholdets Frederikke Thøgersen målet, der længe så ud til at give Fortuna Hjørring et godt udgangspunkt i returkampen i Brøndby.

Julie Tavlo udlignede for gæsterne få minutter før dommerens sidste fløjt, og så er det pludselig Brøndby, der står med de bedste kort på hånden i kampen om at komme i årets pokalfinale.

I 2016 vandt Fortuna Hjørring i øvrigt pokalfinalen over netop Brøndby. Fortuna vandt i 2016 også mesterskabet foran Brøndby, som i år fører rækken foran netop Fortuna Hjørring.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion