d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Familien Møller fra Hjørring
kan også mødes i byrådet

11. august 2017 - kl.19:18 - af:

valg moeller anja og per c_600x250

Ægteparret Anja og Per Møller fra Hjørring er begge opstillet til kommunalvalgetfor De Konservative, hvor manden går efter borgmesterposten.

På opstillingsmødet torsdag aften er følgende valgt til kommunalvalget i november:

Per Møller, Hjørring.
Mette Jensen, Hirtshals.
Kim Bach, Løkken.
Anja Møller, Hjørring.
Mads Fisker, Hjørring.
Malene Aagaard, Tornby.
Svend Hjorth, Sindal.
Knud Vibenfeld, Hjørring.

Medlemmerne i Det Konservative Folkeparti i Hjørring Kommune vedtog enstemmigt torsdag aften at byrådsmedlem Per Møller skal være ny borgmesterkandidat i stedet for Daniel Rugholm, der har trukket sig.

– Jeg kaster mig ind i borgmestervalgkampen med fuld kraft og al min tid og energi. At efterfølge Daniel Rugholm bliver en ualmindelig spændende opgave, siger Per Møller til TV2 Nord.

-For at give min mand den største støtte for at blive Hjørrings nye borgmester, har jeg sagt ja tak til at stille op som byrådskandidat for Det konservative Folkeparti, fortæller Anja Møller.

-I mit arbejde som socialpædagog på botilbuddet E44, elsker jeg at være med til at gøre en forskel, for de borgere der har brug for lidt mere støtte, hjælp og vejledning i hverdagen.

-Jeg elsker også mit job som personlig træner i Pers og mit fælles firma. Her giver det glæde og energi at se mine seje klienter nå deres mål – hvad enten det er vægttab, gejsten til at træne igen eller ny inspiration. Jeg glæder mig til at bidrage med at gøre en forskel i vores dejlige kommune, siger Anja Møller.

Hendes mand, den nyudnævnte borgmesterkandidat, ser frem til arbejdet og erkender han, at ærmerne for alvor skal smøges op.

– Når vi som byrådets tredje største parti mister en så markant profil som Daniel Rugholm, med under 100 dage til valget, så er det afgørende, at vi har et stærkt team og det er heldigvis tilfældet, siger han og fortsætter:

– Jeg er også klar over, at hvis vi skal have en chance, så skal det være en stærk holdindsats. Vi har uden tvivl en reel chance. Nu handler det for mig og vores hold af kandidater om, at vi de næste tre en halv måned får gjort alle borgerne opmærksomme på vores værdier og visioner for den næste byrådsperiode og fremtiden for hele Hjørring Kommune, siger Per Møller til TV2 Nord.

Per Møller er i dag næstformand i Teknik- og Miljøudvalget, og har særligt været inde over store investeringer i renovering af veje og cykelstier i Hjørring Kommune.

HjørringAvis.dk har taget hul på optakten til Kommunalvalget og Regionsrådsvalget tirsdag den 21. november 2017. Alle er meget velkomne til at være med – send en mail til redaktionen.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion