d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Åbent Landbrug i Tornby:
Hvor kommer pelsen fra?

10. september 2017 - kl.7:31 - af:

minkfarm aabent hus_600x250

Bliv klogere på dansk minkavl, når Peter Sørensen fra Solhjem Pelsdyrfarm i Tornby ved Hirtshals søndag den 17. september inviterer til Åbent Landbrug 2017

Danske minkskind bliver igen og igen omtalt som “de bedste i verden”, men hvorfor gør de egentlig det, hvordan er hverdagen på en minkgård, og hvordan fungerer et moderne landbrug i praksis?

Disse og mange flere spørgsmål står Peter Sørensen fra Solhjem Pelsdyrfarm i Tornby ved Hirtshals klar til at besvare, når han i forbindelse med “Åbent Landbrug” slår dørene op til sin gård for alle interesserede søndag den 17. september 2017.

Fra klokken 10 til 16 inviterer Peter og familien alle børn og voksne indenfor til en dag fyldt med hyggelige oplevelser og aktiviteter, og han håber derfor at byde rigtig mange velkommen dagen igennem.

Familien Sørensen byder velkommen
Peter Sørensen driver Solhjem Pelsdyrfarm i Tornby ved Hirtshals, og det har han gjort siden 1993 – først sammen med sin far, som gik på pension i 2005, og siden sammen med sin kone Marianne:

-Vi møder hver morgen ude i den frie natur, hvor vi skal ud og arbejde med dyrene, og der er aldrig nogle dage, der er ens, og der kommer hele tiden nye udfordringer. Vi er rigtig glade for det, vi går og arbejder med, og det vil vi gerne vise omverdenen.

-Det kan jo godt komme til at se lidt indelukket ud med de her store haller og plankeværk, som man ikke kan se noget for, så jeg glæder mig selvfølgelig til at se rigtig mange mennesker til Åbent Landbrug, siger Peter, der sammen med Marianne og deres to døtre byder alle besøgende velkommen den 17. september.

Spændende dag for hele familien
Og der er nok at tage sig, når familien Sørensen slår dørene op til gården.

Her kan man nemlig – klokken 13, 14 og 15 – komme helt tæt på hverdagens gøremål med fodring og pasning, se på og høre om gårdens bygninger og maskiner og ikke mindst lære om et moderne landbrug, hvor traditioner, fornyelse og dyrevelfærd trives i bedste velgående.

Desuden kan man dagen igennem se nærmere på chinchillaer, møde en lokal biavler, deltage i spejderaktiviteter, tage en hoppetur på halm-legepladsen og ikke mindst få stillet sulten og tørsten i pølsevognen – alt sammen ganske gratis.

Alle aktiviteter foregår på Solhjem Pelsdyrfarm, der ligger på Raundrupvej 1 i Tornby ved Hirtshals.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion