d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Anker på Café Chic Oldschool
hædres med nordjysk ølpris

27. september 2017 - kl.0:08 - af:

cafe chicanker2_600x250

Danske Ølentusiaster i Region Nordjylland hædrer restauratør Anker Jørgensen, Café Chic Oldschool i Hjørring, med den regionale øl-pris.

Han får prisen overrakt torsdag den 5. oktober klokken 19 på caféen i Jernbanegade i Hjørring, hvor Danske Ølentusiasters afdeling i Hjørring holder årsmøde fra klokken 17. Denne aften er der også live-musik på Café Chic Oldschool med Tom Lothar.

Da den lokale afdelingen af øl-folket indstillede Anker Jørgensen til prisen, skrev de til Danske Ølentusiaster Region Nordjylland følgende:

Anker Jørgensen har gennem sit virke restaurationsbranchen og gennem sine ølsmagninger omvendt rigtig mange Nordjyder til det gode øl.

Sammen med Mette Hagbarth driver Anker Jørgensen Café Chic Oldschool i Jernbanegade i Hjørring. Her kan nybegyndere i øllets verden få kompetent vejledning, entusiaster kan få afprøvet smagsløgene og ølnørder kan få extremoplevelser fra “vintage-kælderen”.

Anker har gennem tiderne haft flere ølsteder rundt om i Nordjylland. I begyndelsen af nullerne havde han Danmarks mindste værtshus, nemlig “Bagbutikken” på torvet i Løkken, og selv om der var meget begrænset plads, så havde Anker også her plads til et bredt udvalg af spændende øl fra hele verden.

De sidste år før starten af Café Chic Oldschool i Hjørring var det Musikcaféen i Den Gamle Biograf i Lønstrup, der havde glæde af Ankers store ølinteresse, og stedet fik i 2016 tildelt Dansk Ølmærke.

Med sin smittende begejstring for det gode øl er det lykkedes Anker Jørgensen på mindre end halvandet år at få Café Chic Oldschool banket op som et af regionens bedste ølsteder, altid nye og spændende øl på hanerne og et stadig voksende antal flaskeøl, i dag over 80 forskellige.

Selv om ølkortet er omfattende, så er det en god idé at spørge Anker, da der udover øllene på kortet altid er et antal nye og spændende “kandidater” til kortet. Disse gør Anker meget ud af at håndplukke, så gæsterne kan få en unik oplevelse.

En af specialiteterne hos Anker er Vintageøl. Normalt skal man uden for landets grænser for at få denne oplevelse, men her findes de i stort udvalg i ølkælderen. En anden specialitet er øl i den dyre ende, så som belgiske og Engelske øl i “limited edition”.

Ud over Ankers passion for øl, så går han heller ikke på kompromis med hensyn til kvaliteten, når det drejer sig om andre drikkevarer som for eksempel whisky, rom, gin og kaffe.

HjørringAvis.dk ønsker tillykke med prisen med et stille hurra og Højt skum, som er den officielle hilsen fra ølfolket i Danske Ølentusiaster.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion