d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jesper ”Kasi” Nielsen
fortæller om sit liv

28. december 2017 - kl.0:49 - af:

kasi_600x250

Fredag den 12. januar 2018 kl. 14.00 er der foredrag med Jesper ”Kasi” Nielsen i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Arrangementet er et støttearrangement for Help Africa https://helpafrica.foundation/, der hjælper forældreløse børn fra slumområderne i Kampala, Uganda med skolegang og dagligdagens fornødenheder.

Intet er umuligt – opskriften på hvordan man bygger globale brands, om altid at være den bedste til virksomhedskultur, og så selvfølgelig aldrig give op”
Citat Kasi Jesper.

Hvem er Jesper Laustrup Nielsen?
Kendt som Kasi-Jesper eller Jesper “Kasi” Nielsen, er en dansk erhvervsleder, der på få år opbyggede Kasi-Group, en succesrig virksomhed inden for salg af smykker.
I offentligheden er han nok mest kendt for sine sportssponsorater inden for håndbold og fodbold, idet Kasi-Group med Nielsen i spidsen, har sponsoreret fodboldklubben Brøndby IF, samt håndboldklubberne Rhein Neckar-Löwen og AG Håndbold (fra sommeren 2010 AG København)…….

Arrangementet koster 200 kr., hvoraf alle pengene går ubeskåret til Help Africa. Det vil også være muligt, at tilkøbe en lækker buffet, der bliver serveret kl. 12.30. Der er rig mulighed for at netværke med andre virksomhedsfolk. Så tag lidt tidligt fri og tag dit personale med, invitere et par forretningsforbindelser eller blot kom og få lidt lækkert mad og indsigt i den vilde ”rejse” Jesper Kasi Nielsen har været igennem.

Billetter bestilles på henrik@podi.dk

Pris:
Billet kun foredrag 200 kr.
Billet MED spisning 300 kr. (tilmeldingsfrist for spisning 8. januar 2018)

Medarrangører er: Vendsyssel Håndbold, Idrætscenter Vendsyssel, Mette Brath FBO og Henrik Thomsen Podi.dk

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion