d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel FF siger farvel til anfører Christian Overby

25. april 2018 - kl.14:35 - af:

Christian_Overby_6652_600x250

Christian Overby er snart fortid i Vendsyssel FF. Han stopper i klubben ved udgangen af denne sæson. ” Der er ingen tvivl om at det bliver vemodigt at skulle spille sidste kamp for Vendsyssel FF. Det er jo min klub! Derfor vil det også være en fantastisk følelse for mig, hvis jeg kan være med til aflevere Vendsyssel FF i Superligaen. For mig vil det være som at ”slutte ringen” udtaler Christian Overby. I alt seks sæsoner er det blevet til i Hjørring-klubben.

Direktør Mogens Krogh Krogh sender Christian Overby afsted med følgende ord: “Det er med stor beklagelse at jeg som direktør må meddele at vores nuværende anfører, Christian Overby, har valgt at søge nye udfordringer. Jeg vil gerne takke Christian Overby for en stor og loyal indsats for Vendsyssel FF. Han har i alle år været garant for en 100% indsats til kamp og på træningsbanen. I denne sæson har ”Über” været en nøgleperson i opbygningen af et næsten nyt hold. Som anfører har han været et naturligt samlingspunkt, ”indpisker” og motivator for en ung trup, så det bliver en stor opgave at finde en egnet afløser.”

“Desværre for os, har Overby fået en mulighed på Sjælland, som i forhold til fodbold og uddannelsesmuligheder, var det helt rigtige på nuværende tidspunkt og derfor ikke et spørgsmål om økonomisk uenighed mellem Overby og Vendsyssel FF” – uddyber Mogens Krogh. “Vi ønsker Overby al mulig held og lykke med de nye udfordringer.”

Christian Overby udtaler i forbindelse med pressemeddelelsen:
“I starten af min tid i Vendsyssel FF sikrede jeg med en scoring direkte på hjørne, i de sidste sekunder i sæsonens sidste kamp i Horsens, at vi overlevede i 1. division. Tænk hvis jeg i min sidste sæson i Vendsyssel FF kan være med til at sikre oprykning til Superligaen. Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at jeg, i sæsonens sidste kampe, vil give alt, for at vi kan forfølge den drøm! For mig har de sidste 6 år været en fantastisk rejse, og jeg sender en stor tak til medspillere, trænere, sponsorer og fans, som har været med til at gøre tiden i Vendsyssel FF til en fantastisk tid, som jeg altid vil huske tilbage på med stor glæde”, udtaler Christian Overby. Han kan opleves lørdag klokken 15.30 på Nord energi Arena i Hjørring mod Brabrand.

Christian Overby fortsætter karrieren i Køge Boldklub.

Foto: Monica Højer

Christian_Overby_8090_600 Christian_Overby_7299_600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion