d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Naturmødet 2018 – debatoplæg om klima og miljø

16. maj 2018 - kl.0:15 - af:

Naturmøde_Anders_Lund_Madsen_0258_600x250

Natur og miljø kan ikke få nok opmærksomhed. For nylig skrev 301 videnskabsfolk fra danske universiteter, at “hvis alle klodens lande fulgte i vores fodspor, så ville det ikke være muligt at afværge katastrofale temperaturstigninger.”

Susanne Zimmer, folketingskandidat for Alternativet udtaler: “Hvis vi skal forhindre, at klimaforandringerne bliver værre, skal vi stå sammen. Vi skal ændre adfærd, vi skal forbruge mindre og klogere, og vi skal give naturen plads. Men politikerne skal også på banen. Politikerne har et kæmpe ansvar. De har lovgivningsretten – og pligten, og de skál samarbejde og gå i spidsen med klimavenlige beslutninger for at sikre vores børn og børnebørns fremtid. Lige nu virker det heldigvis som om, at næsten alle partier vil gøre noget godt for klima og miljø. Det vil vi gerne se udmøntet i politiske beslutninger, også efter folketingsvalget.”

Politikerne i Hjørring Kommune går endnu engang foran, når de for 3. gang arrangerer Naturmødet. Et politisk, folkeligt og fagligt arrangement, som sidste år tiltrak over 10.000 mennesker. I år deltager alle de politiske ledere, en mængde organistioner og fagfolk indenfor natur. Der er over 50 stande, store telte og sale med spændende debatter alle tre dage.

Alle gæster har mulighed for at få input og gode ideer til, hvordan man kan ændre adfærd.

I et af de store telte udfordrer Anders Lund Madsen alle tre dage politikerne, debattører og miljørepræsentanter og andet godt folk på deres natur- og klimasyn.

Susanne Zimmer
Folketingskandidat, Alternativet Nordjylland
Purkervej 1, Skørping
Tlf 41171899
www.s-zimmer.dk

Susanne_Zimmer_alternativet_600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion