d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Digitale måltider: Ældre skal bruge pc’en til at bestille mad

16. maj 2018 - kl.7:51 - af:

Ældre_mad_600x250

Gå på nettet og bestil mad fra kommunen. Sådan lyder tilbuddet til borgerne i Hjørring, der som den første kommune i landet nu indfører digital madservice. Ordningen skal spare tid og penge, men det skal også gøre hverdagen lettere for de borgere, der får leveret mad, siger projektleder Heidi Lynge Løvschall.

De fleste af brugerne er ældre, og mange er ikke vant til at bruge computere. Men de vil få al den hjælp, de har brug for, lover projektlederen. Blandt andet opretter kommunen en særlig hotline, ligesom alle hjemmeplejere står klar til at assistere, når der skal bestilles eller afbestilles måltider.

– Når vi laver løsninger, skal der være plads til alle borgere. Men der er flere og flere ældre, der selv kan bruge computeren, siger Heidi Lynge Løvschall.

Stor frihed
– De oplever en stor frihed i de digitale løsninger. Man er ikke afhængig af en kommunal åbningstid. Man kan gøre tingene, når det passer én selv, påpeger hun. Hjørring Kommune er lige nu i gang med at teste den digitale madservice. Man regner med at lancere ordningen inden længe.

Kilde og foto: Hjørring Kommune

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion