d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indvandrerkritisk parti mødt med folkefest i Hjørring

20. oktober 2018 - kl.23:09 - af:

Rasmus_Paludan_600x250

To grænser blev lørdag trukket op på hver sin side af en vej i Hjørring, da politiker Rasmus Paludan kom til byen for at debattere. Hverken befolkningen eller myndighederne tog nogen chancer, da formanden for det invandrerkritiske parti Stram Kurs, Rasmus Paludan, lørdag gæstede Hjørring.

Hans ekstreme budskaber har tidligere ført til ballade og sammenstød andre steder i landet, og derfor var Nordjyllands Politi mødt op med flere betjente for at undgå uroligheder under dagens besøg i Vendsyssel.

– Jeg kommer for at udbrede mit budskab og tale med folk og svare på kritiske spørgsmål, fordi det mener jeg, alle politikere bør gøre, lød det fra Rasmus Paludan, der var beskyttet af politiafspærringer.

Regnbuekage og fællessang

Men lørdag endte med at blive en fredelig affære. På den anden side af vejen var dagens moddemonstration mod det politiske besøg nemlig en mangfoldighedsfest med deltagelse fra både nær og fjern. Ud over en masse lokale havde også enkelte sønderjyder taget vejen til Hjørring for at markere deres modstand.

– Anledningen er jo selvfølgelig, at der er kommet en eller anden, der hedder Rasmus Paludan, som rejser rundt og siger, at der ikke er plads til alle dem, der bor her i Hjørring, lød det fra arrangør Peder Hvelplund.

Så mens Rasmus Paludan på den ene side af Trollhättanvej gentog sine meninger om både indvandrere og islam, tog modstanderne til genmæle med regnbuekage og fællessang på den anden side.

– Vores børn har nogle kammerater, som hedder Asan og Lavan, og de er nogle fantastiske unge mennesker. Det har vores børn fået med, og det er en kæmpe gave, sagde en af dagens fredelige demonstranter, Janni Dalsager Pihl fra Hjørring.

Stram Kurs fortsætter sin turné rundt i Danmark søndag – her går turen til Frederikshavn.

Kilde og foto: TV2Nord

En kommentar til: “Indvandrerkritisk parti mødt med folkefest i Hjørring”

  1. Georg Krag den: 23 oktober - 2018 11:26

    Var det ikke meget nemmere hvis vi ignorerede typer som paludan, har har ikke fortjent at få noget opmærksomhed overhovedet, og så mener jeg iøvrigt at hvis han vil have beskyttelse når han prædker, må det være for hans egen regning og ikke de danske skatteydere!

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion