d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjyske SafeVent tager kampen op mod dødsbrande

26. oktober 2018 - kl.1:00 - af:

SAFE VENT avisfoto

SafeVent stiller stadig spørgsmålet; Vores tolerance for dødsbrande er 0. Hvad er din?

SafeVent lægger endnu engang fokus på tolerancen for dødsbrande op i offentligheden.

Efter episoden i Norddjurs kommune, hvor 3 beboere på plejecenter Farsøhthus omkom pga. brand, blev SafeVent kontaktet af Syddjurs kommune, omkring rådgivning vedrørende brand og brandforebyggelse. Syddjurs kommunes valg vægtede meget på, at det var den hurtigste og bedste løsningen for deres borgere.

Vi kunne her skræddersy en løsning der passede ind i den eksisterende bygning uden der skulle nogen form for ændringer til, fortæller Sales Manager Nikolaj Andersen.

Hos SafeVent mener vi, at brandsikkerhed er det aller vigtigste, for især de ældre og immobile personer så de kan leve sikkert og trygt i deres egen bolig eller på plejecentre. Dette giver ikke kun tryghed hos borgerne, men også personalet.

Vi betvivler ikke at plejepersonalet gør hvad de kan for at sikre borgerne i deres eget hjem eller på plejecenter, men uheld vil opstå og i disse situationer, er det altid et spørgsmål om tid, før skaden er uoprettelig.

SafeVent har produktet, SafeGranny – til personbeskyttelse i tilfælde af brand.

SafeGranny er et vandtågeanlæg, der hurtigt og effektivt slukker branden, samt alarmerer personalet med lyd, lys og mobilbesked i tilfælde af brand. Vi har tilpasset vandtågeanlægget så det passer ind i alle hjem uden at den hjemlige hygge bliver ødelagt, samt er anlægget tilpasset så det også kan bruges på hoteller.

Vi er på nuværende tidspunkt i dialog med Nordjyllands beredskab, mange kommuner, og i dialog med plejesektoren omkring vores løsninger og vores produkter. Vi har reelle tests der viser hvor effektivt anlægget er og hvor hurtigt det opdager og bekæmper branden, slutter Nikolaj.

Safevent SafeVent er en Nordjysk virksomhed der har over 12 års erfaring indenfor brand, brandbekæmpelse og brandforebyggelse. Vi tilbyder alt fra rådgivning til komplette løsninger, der giver en sikker og tryg hverdag.

SAFE VENT I Mads Clausensvej 6 I DK-9800 Hjørring
Tel: +45 8863 8900
www.safegranny.dk

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion