d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørrings fodbold-favorit-destination i 2019 er…

13. april 2019 - kl.23:08 - af:

Fodbold 600x250

Ny analyse af markedet for fodboldrejser til udlandet, afslører hvilken klub der er nordjydernes favorit i 2019.

For fjerde år i træk, er danskernes favoritklub når det gælder fodboldrejser til udlandet, blevet kåret af VisitFootball.dk.

Indehaver Claus Bermann forklarer:

“Vi har analyseret data fra mere end 145.000 besøgende over de seneste 12 måneder og i år var der ingen tvivl om vinderen i Hjørring; Liverpool FC vandt suverænt. Vi har gennem hele sæsonen oplevet en stadig stigende interesse for Liverpool, i takt med at mesterskabet er kommet nærmere og nærmere”.

Top 3 for Hjørring i 2019

1. Liverpool FC
2. Manchester United
3. Chelsea FC

Kort: Se top 10 for Hjørring og resten af Danmark her: Top 10: HER vil danskerne på fodboldrejse i 2019

Rejsebureau: “Salget til Liverpool er steget med 200%”
Nummer 1 på listen, Liverpool FC, spiller i disse uger de afgørende kampe om det engelske mesterskab og gør sig klar til Champions League kvartfinalerne mod portugisiske FC Porto.

Hos rejsebureauet LA Travel, har man mærket Liverpool FCs popularitet og efterspørgslen er steget voldsomt ifølge Country Manager hos LA Travel, Thomas Bjerregaard, han forklarer:

“Efterspørgslen har været mere end fordoblet i denne sæson. Vi har solgt mere end 200 procent flere rejser til Liverpool FC i denne sæson, i forhold til sidste sæson”.

Liverpool-fanklub: “Vores medlemstal har netop rundet 3.000”
Også hos Liverpool officielle danske fanklub, Liverpool FC Fan Club Danish Branch, har man oplevet stor efterspørgsel efter rejser og billetter til Liverpool FC’s kampe i denne sæson. Formand Alex Bruun uddyber:

“Der er altid stor efterspørgsel på billetter og rejser, men selvfølgelig har den været ekstra stor, nu hvor vi stort set hele sæsonen har ligget nr. 1 eller 2”.

Derudover kan Liverpool FC’s succes på banen også have smittet af på fanklubbens medlemstal, Alex Bruun forklarer:

“Vores medlemstal har været i opadgående trend i længere tid, men mon ikke den øjeblikkelige succes har været med til at få vores medlemstal til at runde 3.000”.

Om VisitFootball
VisitFootball er Danmarks største guide til fodboldrejser i hele Europa med mere end 145.000 årlige besøgende.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion