d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SuperVin inviterer til Malbec Day & gratis Grillfest

15. april 2019 - kl.9:16 - af:

Supervi GRILLfest 600x250

På onsdag den 17. April er det “International Malbec Day”.

Det fejrer SuperVini Hjørring med et brag af en grillfest.

Argentinas mest populære drue er Malbec, der har udkonkurreret berømtheder som Cabernet Sauvignon og Merlot, når det gælder førstepladsen i landets

vinmarksarealer

Malbec er i dag bedst kendt fra Argentina, hvor den er blevet nationaldrue. Oprindeligt kommer Malbec fra Frankrig, hvor den tidligere spillede en markant rolle i Bordeaux og Cahors.

I Mendoza regionen i Argentina produceres der store vine på Malbec. Druen er klart gået fra at være udskældt, til at imponere internationale vinskribenter.

Successen er blevet så stor, at de franske vinproducenter har indset, at Malbec er blevet et slagkraftigt brand i sig selv. Selv det klassiske franske Cahors distrikt anfører nu ofte druetypen på forsiden af etiketten, hvad der var uhørt for blot få år siden.

Malbec er en meget mørk drue, hvor saften ligner sort blæk. Vinene er meget tanninholdige og har derfor godt af at være blendet med Merlot-druer, som giver en blødhed og mere frugt til vinen.

SuperVin fejrer International Malbec Day – og DU er inviteret

Det eneste du skal gøre er at møde op på onsdag den 17. April kl. 17:00 – 20:00, på parkeringspladsen ved Supervin-butikken på Skagensvej 201, 9800 Hjørring.

Supervin byder på:

  • Mørt, ægte argentinske oksekød lavet på grill
  • Besøg fra argentinsk vinproducent
  • Topklasse Malbec i laaaaaaange baner
  • Argentinsk LIVE musik

Arrangementet er GRATIS – SuperVin, som ser frem til en fantastisk fejring af Argentinas nationaldrue, Malbec – giver både vin og kød.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion