d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Rasmus Prehn: Påskeæg fra Prehn til Bindslev

18. april 2019 - kl.6:47 - af:

Prehn påske 600x250

Onsdag den 17. april, den sidste arbejdsdag inden påske, valgte Socialdemokraterne i Hjørring Kredsen at lægge vejen forbi Bindslev, hvor der blev ønsket god påske med varm kaffe og påskeæg.

Initiativtager til kampagnen var det lokalvalget medlem af Hjørring Byråd Mogens Bjerre, der syntes det var på tide, at Rasmus Prehn og kampagneholdet også kom en tur til Bindslev.

Med sig havde Rasmus Prehn, Ejvind Andersen fra S-kredsbestyrelsen og Anne Reinholt.

Til at starte med var der ikke mange borgere på pladsen foran hotellet i Bindslev. Derfor benyttede Rasmus Prehn, der har skrevet bog om brune værtshuse, chancen til at stikke hovedet inden for på den lokale Pub “Corallen” for at se sig omkring, mærke stemningen og høre om kunderne ville have et påskeæg.

– Vi vil ærlig talt hellere have en kold bajer, sagde en af stamkunderne med et smil. Rasmus Prehn gav en omgang og fik også fik lokket nogle påskeæg i gæsterne, ligesom de fik nogle med hjem til børn og børnebørn.

Ude på gaden igen var en herre mødt frem, der ville have flere DSB-tog til Sindal og resten af Nordjylland. Vi mangler de gennemkørende tog, argumenterede manden. Det må du gøre noget ved Rasmus Prehn, du er trods alt transportordfører, fortsatte manden ivrigt. Jeg gør hvad jeg kan for at kæmpe for de gennemkørende tog, men det kniber desværre med signalsystemerne fortalte Prehn. Imellemtiden må vi glæde os over, at Nordjyske Jernbaner faktisk kører rigtigt godt og med stadig flere passagerer, sluttede Rasmus Prehn.

Inden fyraften klokken 17.00 var der blevet talt om både stort og småt, rystet hænder, gættet på valgdato og foræret påskeæg væk gennem bilvinduer og meget andet.

Nu holder Rasmus Prehn og socialdemokratiet påskeferie og puster ud inden endnu en hektisk uge. Tirsdag rejser Rasmus Prehn til København for at passe Folketinget.

Men allerede lørdag den 27. april er Prehn og partifællerne på banen igen. Denne gang på Løkken Bryghus, hvor de nye valgøl “Røde Rasmus” og “Prehns Porterland” lanceres fra kl. 14.30 sammen med gratis pølser.

Alle er velkomne. Læs mere her.

Prehn Bindslev 600x400Prehn bindslev 2 600x400Prehn Bindslev 5 600x400Prehn bindslev 3 600x400Prehn bindslev 8Prehn påske 1 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion