d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stafet for Livet, Hjørring: Vil du være med fra start?

18. april 2019 - kl.9:23 - af:

Stafte for livet 600x250

Påsken er tid til fordybelse, eftertanker, familie og venner.

Det samme gælder Stafet For Livet, som er et døgn, hvor vi sættes fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet.

Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og støtte dem, der kæmper.

Formålet med Stafet For Livet er at skabe håb til alle berørt af kræft via oplysning, fællesskab og indsamling.

Stafet For Livet giver alle ramt af kræft i lokalsamfundet mulighed for at opleve støtte og opbakning fra venner, familie og kolleger. Der afholdes Stafet For Livet arrangementer over hele landet, som foregår

 den 31. august til 1. september 2019 og alle kan være med!

I Hjørring er bl.a. byens trofaste intiativtager og holdansvarlig Mette Brath fra Frisørsalonen allerede i fuld gang med planlægningen af årets kommende “Staft for Livet”.

– netop nu vil vi gerne formidle og fortælle så mange som muligt om muligheden for at stille med sit eget hold til Stafet for Livet, fortæller Mette.

Jo flere hold, jo stærkere indsats!

Du kan selv stille et hold eller være med som holddeltager – og det kan være alt lige fra skolehold, klassehold, idrætshold, vennehold, familiehold, efterskoler, firmaer, golfvenner, personalegrupper, strikke klubber, gadehold, kun fantasien sætter grænser. Vi har alle mistet en nær, eller kender en der kæmper mod sygdommen. Og det giver så meget mening at deltage, fortsætter Mette.

Om at deltage på hold

Stafetten består af forskellige hold på typisk 10-40 personer. Mere eller mindre kan også gøre det. Så længe holdet har mindst én person på banen, det døgn stafetten varer. Man kan gå alt fra en runde til flere timer. Man melder ud til Holdkaptajnen, hvor længe man vil være der. Ofte bliver folk der pga musikken, og mange kommer igen flere gange i løbet af døgnet .

Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber på banen gennem hele stafetten der varer 24 timer.

Stafet For Livet er hverken et løb eller en konkurrence. Deltagerne på stafetholdene bestemmer selv, om de vil gå eller løbe. Det gælder ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv og fælles indsats i kampen mod kræft.

Det hele foregår igen i år på Hjørring Golfbanes smukke plads. De første år havde vi tællesystem med chip i skoene, der tæller vores omgange – og det har været meget savnet, oplyser Mette, som har kæmpet for at få det tilbage igen, hvilket lykkedes – det er nu endeligt og atter vedtaget .

Om lørdagen lægger Fighterne ud med en æresrunde kl 10.00, derefter er der forskellige underholdende indslag i løbet af dagen, og en fantastisk lysceremoni med lysposer og sjælefuld stemning lørdag aften, noget der trækker mange gæster til.

Om natten er der stille musik og ro på pladsen. I år vil banen være lyst op med kæder hele vejen rundt . Det er meget smukt at gå om natten, der er tid til at tænke, slutter Mette.

Det koster 100 kr. pr. holddeltager og 50 kr. for børn under 18 år. Mere info fåes hos holdansvarlig Mette Brath på tlf. 2762 6302

Du kan støtte Stafet For Livet på flere måder:

  • bliv sponsor ved at bidrage økonomisk, med services eller med naturalier til stafetten 
  • støt et hold eller en holddeltagers indsamling 
  • støt ved at købe lysposer, der tændes til aftenens lysceremoni.

Læs mere om, hvordan I kan samle ind her Inspiration til fundraisning på www.stafetforlivet.dk/hjørring.

Stafte for livet a 600x400Stafte for livet 2 600x400Stafet for livet 2Stafte for livet armbånd 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion