d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sol og Strand uddeler 50.000 kr. til lokale initiativer i Lønstrup

10. maj 2019 - kl.5:28 - af:

Sol og strand 600x250

Sol og Strand Feriehusudlejnings lokalkontor i Lønstrup vil donere 50.000 kr. til projekter, der kommer lokalområdet til gavn.

Enhver forening kan ansøge, og de tre bedste forslag belønnes med et kontantbeløb til realisering af de gode idéer.

Sol og Strand har en stærk tilknytning til lokalområdet

i Lønstrup, og nu vil feriehusudlejningsfirmaet gerne styrke stedet med en økonomisk håndsrækning til tre lokale initiativer, projekter eller arrangementer, der skal gøre området mere attraktivt at bo og holde ferie i.

Det sker under navnet ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

Konkret vil der være 50.000 kr. til deling blandt tre lokale projekter med mening:

– Tanken er, at pengene skal gavne lokale initiativer, som er til glæde for både fastboende, sommerhusejere og feriegæster, siger bureauchef Jakob Risager Gravgaard fra Sol og Strand i Lønstrup.

– Vi brænder virkelig for det her område og vil gerne være med til at gøre en forskel lokalt. Det er et dejligt område, vi bor i, og der er mange skønne lokale ildsjæle og suveræne lokale projekter, der fortjener en håndsrækning og et ekstra boost. Det er grundene til, at vi har søsat dette initiativ.

Hos Sol og Strand forestiller man sig, at pengene fx kan gå til forskønnelse eller istandsættelse af eksisterende fysiske anlæg i lokalområdet såsom legepladser, udsigtspunkter el.lign.

Eller det kan måske gå til at booste arrangementer såsom koncerter, festivaler, markeder mv.

I princippet sætter kun fantasien grænser, så længe der er tale om et projekt, der kommer nærområdet til gavn og skaber værdi for både fastboende borgere, sommerhusejere og feriegæster.

Enhver forening kan ansøge om at modtage støtte.

Det gør man via Sol og Strand Feriehusudlejnings hjemmeside www.sologstrand.dk/haandsraekning, hvor man også kan læse mere om vilkårene for at deltage.

Der er allerede nu åbnet for ansøgninger.

Der er på landsplan afsat 1 mio. kr. til projekter i Sol og Strands nærområder, og det er målet, at uddelingen skal gentages årligt.

Om Sol og Strand Feriehusudlejning:
Sol og Strand Feriehusudlejning er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har serviceret, markedsført og udlejet privatejede ferieboliger i hele Danmark. Foruden hovedkontoret har Sol og Strand 21 lokalbureauer fordelt rundt om i Danmark og over 6.000 private sommerhuse til udlejning. Sol og Strand har omkring 150 fastansatte og i højsæsonen mere end 1.200 dedikerede medarbejdere, og vi brænder alle for at give både vores sommerhusejere og vores feriegæster den bedst mulige service og oplevelse.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion