d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Denne ejendom findes ikke tilsvarende i Nordjylland!

11. maj 2019 - kl.7:59 - af:

Skallerupvej 600x250

Home i Hjørring præsenterer en helt unik liebhaverejendom med et utal af muligheder nær naturriget Lønstrup.

Det er egentlig umuligt at beskrive denne ejendom med ord – en ekstravagant ejendom der skal ses!

Er du på udkig efter fred, ro, den bedste beliggenhed –og en placering kun 1,5 km sydøst for idylliske

Lønstrup, med de skønne butikker, restauranter og Vesterhavet, så se nærmere på denne udsøgte ejendom i det eksklusive og naturskønne område ”Klangshøj”nær Vennebjerg Kirke.

Forenden af den lange private skovvej er der vidtstrakt udsigt og helt uforstyrret beliggenhed midt på stor velholdt naturgrund med al tænkelig bevoksning, bær, frugter, kantareller og et rigt dyreliv.

Samtidig er der kun 9 km til Hjørring og 3 km til Skallerup Friskole.

Her bydes på 345 m2 yderst velholdt, smagfuld og topmoderne beboelse fordelt på en meget harmonisk ejendom, der er gennemrenoveret i 2015 i de bedste materialer, bl.a. vinduer og døre fra Bøjsø, nye højglans betongulve og 3 nye lækre badeværelser, ny isolering, lofter og el.

Markedets førende træpillefyr fra Hoval sørger for en varmeudgift årligt på 17000 kr. inkl. opvarmning af brugsvand!!! (Fuld beskrivelse af renovering/opbygning kan rekvireres)

Materialevalget og den gennemgribende renovering med respekt for husets sjæl gør, at boligen fremtræder i flotteste harmoni og sammenhæng fra ende til anden – bedre rammer for nordisk stil fås ikke!

Imponerende lysindfald, fritlagte bjælker, hanebånd og store indbydende rum i bedste kvalitet og et sublimt indeklima, giver i samspil med stor masseovn og Morsø brændeovn rammerne for hygge og afslapning både til hverdag og fest.

Ejendommens muligheder er uanede!

Således kan en del af ejendommen benyttes enten til udlejning, galleri, teenage- afdeling, liberalt erhverv, bed and breakfast, lejlighed eller måske som et familie-kollektiv/delesommerhus – boligen kan i øvrigt have status både som helårsbolig og fritidsbolig!

Bygningssættet er placeret på en fantastisk beliggende stor, privat, velbeplantet naturgrund på ca. 21.000 m2(2,1 ha), med mulighed for heste- eller andet dyrehold, økologisk hobbylandbrug, frugtplantage mm.

Et stort plus er også den flot anlagte tennisbane omkranset af bøgehæk og brombærkrat, der giver læ uanset vindretning.

Grunden er beplantet hele vejen rundt, således der altid kan findes læ på de tre store solterrasser, der omgiver huset og giver uanede muligheder for solbeskinnet udeliv på alle tider af dagen.

Det er egentlig umuligt at beskrive denne ejendom med ord – klik dig i stedet igennem billederne og dan dit eget indtryk.

BEMÆRK, AT HUSET VED UDLEJNING GENNEM Airbnb, KAN INDBRINGE KR. 2.000/2.400/døgn i leje og at huset kan udlejes skattefrit op til kr. 28.000/år.

Lyder det fristende – og er det noget for dig?

– Så kontakt Jesper Carlsson  på telefon 9892 9900 for yderligere oplysninger eller aftal tid for fremvisning.

Find flere billeder og salgsopstilling lige HER.

Skallerupvej 1 600x400Skallerupvej 2 600x400Skallerupvej 3 600x400Skallerupvej 4 600x400Skallerupvej 5 600x400Skallerupvej 6 600x400Skallerupvej 7 600x400Skallerupvej 8 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion