d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indvielse af cykelsti: Liv og latter på Børglum gl. skole

15. maj 2019 - kl.10:02 - af:

A VRÅ 600x250

Nu står den nye cykelsti færdig mellem Vrå og Børglum, og det blev både fejret lørdag den 4. maj og mandag den 6. maj med festlig indvielse.

Om lørdagen mødtes næsten 200 borgerne fra omegnen ved This’ Auto, hvor den nye cykelsti skulle indvies.

Underholdningsorkesteret VENDIA spillede op og

politikeren Børge Bech klippede snoren, hvorefter turen gik mod Børglum gl. skole.

På den gamle skole var der sang og musik, da underholdningsorkesteret igen stod klar, og indvielsen blev også fejret med sodavand, øl fra Vrå Bryghus, sandwich fra Meny og godteposer til børnene fra kommunen.

Der var god stemning iblandt folkene og solskin for oven, og der blev holdt taler af både Børge Bech og Arne Larsen Ledet.

Bag den festlige indvielse står samarbejdet mellem Løkken borgerforening, foreningen Børglum og omegn, Vrå beboer- og Erhvervsforening og Hjørring Kommune.

Mandag den 6/5 var det børnenes tur, og her blev den nye cykelsti på Vråvej mellem Vrå og Børglum indviet af 5., 6. og 7. klasse fra Vrå skole.

De ca. 160 elever cyklede fra Vrå skole og da de nåede skilningen mellem den nye og den gamle cykelsti klippede Mathias fra 7., den røde snor så eleverne kunne passere og cykle videre til Børglum gl. skole.

Trods det lidt dårlige vejr om morgen med regn og vind, lysnede det op og solen kiggede frem, da eleverne kom til Børglum.

Sikkerheden var også helt i orden, alle eleverne havde medbragt deres cykelhjelm, og skolepatruljen var med til at få eleverne sikkert over vejen. Eleverne fik uddelt ’goddiebags’ fra kommunen med bl.a. refleksveste, klistermærker bolsjer og vand, herefter spiste de frokost, og Hjørring Kommune gav kage og frugt ved samme lejlighed.

Eleverne var i godt humør, der blev leget cykellege, grinet og snakket i de hyggelige omgivelser på Børglum gl. skole. Indvielsen for Vrå skole er lavet af Hjørring Kommune, med hjælp fra ungdomsforeningen Nemiziz, som lavede ballonsøjler til begivenheden.

A vrå 600x400A Vrå 3 600x400A vrå 8 600x400A vrå 7 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion