d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Natur- og klimapolitik kommer til Naturmødet

15. maj 2019 - kl.0:30 - af:

Naturmødet maj 600x250

Natur- og klimapolitik bliver igen og igen kåret som det vigtigste emne blandt vælgerne. Naturmødet er hjemmebanen for den debat, og derfor møder politikerne også op til kamp.

Det betyder, at du får muligheden for at udspørge partilederne om deres politik, når de stiller op til partilederrunde på Thunderdome torsdag på Naturmødet.

Her står vores ungepanel også klar til at stille de kritiske spørgsmål. Det er jo deres fremtid, som det handler om.

Hit med dit natur-ønske til den næste regering

Partilederne er klar til Naturmødet. De mødes til partilederrunde på Thunderdome, og du kan være med til at bestemme, hvad de skal diskutere. På Naturmødets facebook-side indsamler vi ønsker indenfor naturområdet. Har du et natur-ønske til den næste regering? Så kig forbi opslaget øverst på siden, og skriv en kommentar med dit ønske. Husk at argumentere for, hvorfor netop den sag er vigtig. Så er dit ønske måske ét af de fem, som partilederne kommer til at diskutere.

Learn-scenen putter FN’s verdensmål i kasser

Vidste du, at temaet for udsmykningen på LEARN-scenen i år er FN’s verdensmål? Derfor finder du blandt andet 170 trækasser på og omkring scenen. Kasserne er hver især blevet pyntet med ét af de 17 verdensmål. De er lavet i samarbejde med Kompetencecenteret Hjørring. Det er et samarbejde, som har stor værdi for begge parter. Mikael Vinding, faglig konsulent hos kompetencecenteret uddyber:

“Verdensmålskasserne har været gode at arbejde med, fordi det var en meget anderledes opgave end dem, som vi går og laver normalt. Samtidig skal vi hjælpe til i Hirtshals, både før, under og efter Naturmødet. Derfor får folkene herfra også mulighed for at se kasserne i brug.

Det er rigtig givende at se, at man bidrager til noget meningsfyldt.”

Verdensmålene 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion