d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Henrik Larsen bliver ny assistenttræner i Vendyssel FF

7. juni 2019 - kl.5:04 - af:

VFF 600x250

Det bliver en rutineret og lokal herre, der fra sæsonstarten sætter sig i assistenttrænerstolen i Vendsyssel FF.

55-årige Henrik Larsen bliver en del af det nye trænerteam, der skal styre holdet i NordicBet Ligaen i den kommende sæson.

”Det har været vigtigt for os, at vi har fået en nordjyde

ind som assistent. Og valget faldt helt naturligt på Henrik Larsen. Han har en rigtig god ballast og erfaring som træner – både som chef og assistent – og så kender han området og divisionerne særdeles godt,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

– og fortsætter: ”Udover sine klare fodboldfaglige kompetencer, så er han en behagelig person med gode værdier og som nyder stor respekt blandt spillerne hos de hold, han tidligere har trænet. Vi får med andre ord en rigtig kompetent og god assistenttræner,” siger han.

Den nye assistent er selvsagt også glad for sit nye job.
”Når man får tilbudt sådan et job, og man er passioneret som jeg er, så skulle jeg ikke bruge meget tid på at overveje det.

Jeg ser frem til at være i et spændende fuldtids-setup, hvor man virkelig kan komme i dybden med tingene og hvor faciliteterne er gode,” siger Henrik Larsen og fortsætter: ”Vores ambition er, at vi selvfølgelig skal præstere bedst muligt, velvidende, at det er en svær række, der kan være svær at blive klog på.

Men vi skal spille med om de øverste pladser. Det er klart, at vi går efter at komme tilbage i Superligaen, men vi ved, at det bliver vanskeligt med kun én oprykker,” siger han.

Henrik Larsen var i den netop overståede sæson assistenttræner i Thisted FC, hvor han en kort periode også vikarierede som cheftræner. Før det var han cheftræner i Vejgaard Boldklub, som han førte hele vejen fra Jyllandsserien til 2. division. Samme svendestykke lavede han med Lindholm IF, hvor han var i seks år.

Foto: Bjarne Hyldgaard

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion