d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørring uddyber relation til Changchun

8. juni 2019 - kl.0:52 - af:

HJEC kineser 600x250

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter.

Hjørring ErhvervsCenter har indgået en aftale med Changchun Youth Union om bl.a. fremtidig udveksling af unge iværksættere.

Aftalen er indgået i forbindelse med et besøg i Hjørring af en delegation fra Changchun.

Dermed uddybes relationerne mellem den nordkinesiske millionby og Hjørring. Samarbejdet har stået på i nogle år og har blandt andet ført til, at Changchun i december sidste år fik et repræsentationskontor i Danmark placeret hos Hjørring ErhvervsCenter.

I den nye aftale har Changchun Youth Union og Hjørring ErhvervsCenter aftalt at arbejde frem mod yderligere samarbejde og gensidig kontakt. Changchun vil aktivt organisere besøg i Hjørring af unge iværksættere med henblik på forretning og udveksling af erfaringer. Erhvervscentret vil bistå med at facilitere de kinesiske besøg i Hjørring.

I forbindelse med indgåelsen af aftalen var delegationen fra Changchun Youth Union på et tre dages besøg i Vendsyssel. De unge kinesere blev modtaget på Hjørring Rådhus og besøgte bl. a. Skallerup Seaside Resort, Novo Nordisk Hjørring, Aurion, Krone Vinduer og Fynbo Foods.

Herunder fotos fra besøget hos Fynbo Foods samt fra underskrivelsen af samarbejdsaftalen hos Hjørring ErhvervsCenter, hvori deltog indbudte lokale erhvervsfolk.

HJEC kineser 1 a 600x400HJEC kineser 2 600x400HJEC kineser 3 600x400HJEC kineser 4 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion