d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mandfolk på MountainBike på Hjørring Dyrskue

11. juni 2019 - kl.8:51 - af:

Mandfolk på MTB 600x250

Ilbro-Lørslev Idrætsforening har en flok Mandfolk på MountainBike, der hver lørdag formiddag og onsdag aften kører en tur på mountainbike forskellige steder i nærområdet.

Konceptet “Mandfolk på MTB” blev i 2018 opstartet i samarbejde med Danmarks Cykle Union, DGI, TrygFonden og Nordeafonden.

Projektet har haft vinden i ryggen og klubben er kommet godt fra start, hvor det sociale, fællesskabet og hyggen er kernen.

Man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod – klubben opfordrer folk, som er helt grønne til at møde op og være med.

Holdet har den regel, at det ikke gælder om at komme først, det gælder om at få alle med.

Der lægges stor vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt både før under og efter cykelturen.

Der har været stor tilslutning, men alligevel ønsker klubben at brede deres eksistens mere ud – og det har de netop fået en rigtig god mulighed for.

“Mandfolk på MTB” har nemlig fået en stand i Hjørring kommunes foreningstelt på Hjørring dyrskue, som foregår den 21. og 22. juni 2019.

Så har du lyst til at høre nærmere, så er Alex, Marthin og de andre tovholdere på MTB holdet i Ilbro-Lørslev IF klar til at fortælle om det friske projekt: Mandfolk på MTB – Ilbro-Lørslev IF.

Klubben ser frem til at deltage på standen, og de vil være i teltet både fredag og lørdag. Så skal du på dyrskuet, så besøg standen og få en MTB sludder med nogle ægte mandfolk, og måske en aftale om en prøvetur!

Den aktive cykelklub har netop modtaget 15.000 kr i støtte til projektet “Mandfolk på MTB” – Ilbro-Lørslev IF af DIF og DGI´s foreningspulje: ”Bevæg dig for livet”, til støtte af det frivillige foreningsliv, og det gør det muligt for klubben at udbrede kendskabet til deres projekt, samt anskaffe materiale og grej.

Derudover har de fra Friluftsrådet modtaget et stort tilskud, der giver mulighed for at købe 3 stk. mountainbike til udlån til dem, som har lyst til at prøve at køre Mountainbike, inden der investeres i egen mountainbike.

Er du forhindret i at komme til dyrskuet, kan du finde klubben lige her på Facebook Mandfolk på MTB – Ilbro-Lørslev IF.

Mandfolk på MTB 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion