d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nu starter retssagen: To mænd tiltales for drab i Hirtshals

11. juni 2019 - kl.8:14 - af:

Retten i Hjørring 600x250

I dag, tirsdag, begynder retssagen mod to mænd, der siden efteråret 2018 har været varetægtsfængslet for drab på en 42-årig rumæner.

14. oktober 2018 blev to danske mænd på dengang 26 og 30 år varetægtsfængslet, sigtet for vold med døden til følge, efter en 42-årig rumæner var blevet fundet død på Sophus Thomsensgade i Hirtshals.

Lige siden har de to mænd siddet varetægtsfængslet og tirsdag starter retssagen mod dem. Sigtelsen er senere lavet om, så når retssagen går i gang ved retten i Hjørring, så bliver de to mænd tiltalt for manddrab. Det fremgår af anklageskriftet som TV2 Nord har fået aktindsigt i.

Læs også Mand fundet død i Hirtshals: To mænd er varetægtsfængslet
I anklageskriftet lægger anklagemyndigheden vægt på, at de mener, at de to mænd efter aftale og med forsæt til at dræbe overfaldt offeret, der døde af sine kvæstelser efter det voldsomme overfald.

Det fremgår ligeledes af anklageskriftet, at manden døde af svære knusningslæsioner i hovedet kombineret med hjerneblødning og hjernekvæstelse, efter afskillige slag, spark og tramp i hovedet, mens han lå ned på jorden.

Den 42-årige rumæner blev fundet død tidligt lørdag den 13. oktober. Kort efter blev hele seks personer anholdt. Fire af dem blev dog allerede løsladt igen lørdag aften, uden at der blev rejse nogen sigtelser i mod dem.

Kilde: TV2Nord

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion