d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"3 skruer op for dækningen i Bindslev

12. juni 2019 - kl.8:15 - af:

Bindslev telefon 4G 600x250

Teleselskabet 3 har netop udvidet sit netværk i Nordjylland med to nye mastepositioner på Hejselbækvej i Bindslev og Hadsundvej i Arden.

De nye mastepositioner med 3G- og 4G-kapacitet vil udvide både dækning, rækkevidde og datakapacitet, så endnu flere kan få glæde af netværket.

Er man kunde hos 3 eller Oister, og befinder man sig i

nærheden af mastepositionerne på Hadsundvej i Arden eller Hejselbækvej i Bindslev, kan man godt hive telefonen op af lommen og begynde at trykke ”download”. 3’s nye mastepositioner har nemlig givet lokalområderne et løft på både ude- og indendørsdækning samt øget nettets rækkevidde og datakapacitet – og det er noget, der vil kunne mærkes.

”Når vi etablerer eller opgraderer en masteposition, betyder det, at vores netværk kommer til at dække et større område, og at vi forbedrer signalet i omegnen. For beboere og andre i nærheden vil det give en markant bedre oplevelse, når de taler i telefon, surfer på nettet eller streamer film og serier,” siger Kim Christensen, der er netværksdirektør i 3.

Flere opgraderinger på vej

3’s netværk består af mere end 2.100 unikke positioner over hele landet og vil i 2019 blive udvidet med 200 nye mastepositioner, så kunderne altid er sikret den bedste netværksoplevelse. 3 planlægger desuden at øge kapacitet og hastighed i over 700 af de eksisterende positioner og fortsætte forberedelserne og test i netværket af 5G.

Allerede nu er mere end 98 % af Danmarks befolkning er dækket af 3’s 4G-netværk, og i de få områder af landet, hvor 3’s net endnu ikke dækker, lejer teleselskabet sig ind på et andet netværk.

”Vores kunder har Danmarks højeste dataforbrug, og derfor arbejder vi hele tiden på at optimere og udbygge vores netværk på de geografiske punkter, hvor forbruget stiger. Nogle steder vil mobilsignalet dog stadig kunne opleves som svagt, hvilket kan skyldes, at det har svært ved at trænge igennem eksempelvis høje træer, beton eller energibesparende ruder. Her kan man med fordel benytte sig af wi-fi-opkald,” siger Kim Christensen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion