d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"De løb, de gik og de hyggede sig – se alle de dejlige billeder

15. juni 2019 - kl.1:00 - af:

Erhverv Hjørring Stafetten H 600x250

Skyer, regn og solskin over næsten 1000 deltagere i Erhverv Hjørring Stafetten 2019.

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter

Først var det gråt. Så var det vådt. Men til slut skinnede solen varmt over de næsten 1000 deltagere i Erhverv Hjørring Stafetten 2019, der blev afviklet

torsdag aften i Svanelunden og Folkeparken midt i Hjørring.

Det var den tredje udgave af stafetløbet, der er skabt med det formål at medvirke til at styrke de sociale relationer mellem medarbejdere fra de deltagende virksomheder.

Der deltagere hold á fire personer, der enten løber 4 x 4.5 km stafetløb eller går samlet på en 6.5 km lang rute. Begge ruter er lagt gennem Hjørrings grønne hjerte i Svanelunden og Folkeparken.

For deltagerne var det helt tydeligt det sociale element i arrangementet, der var vigtigst. Som det blandt andet blev udtrykt af Marianne Sørensen (foto til venstre), der deltog på et af de hele 34 tilmeldte hold fra Statens Administration.

”Erhverv Hjørring Stafetten er en rigtig god anledning til at styrke holdånden på arbejdspladsen. Og så er det jo også god motion. Vi deltog sidste år, vi deltog i år, og jeg er helt sikkert på, at Statens Administration også deltager næste år,” sagde Marianne Sørensen efter at være kommet i mål.

Selv om det sociale element vægtes højt, giver Erhverv Hjørring Stafetten også mulighed for at pleje konkurrencegenet. Og der blev løbet igennem af mange af holdene. Du kan se resultaterne for de 98 løbehold her.

Efter et være kommet i mål plejede deltagerne arrangementets sociale element i det store telt, hvor der var buffet fra Føtex samt øl, vin og vand til at justere væskebalancen.

Erhverv Hjørring Stafetten arrangeres i samarbejde mellem Erhverv Hjørring og løbeklubberne LIUF-LØB og Havstrygerne.

Fotos: Erhverv Hjørring

A stafet 1A stafet 1AA stafet 2A stafet 3A stafet 4A stafet 5A stafet 6A stafet 7A stafet 8A stafet 9A stafet 10A stafet 11A stafet 12A stafet 13A stafet 14A stafet 15A stafet 17A stafet 20

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion