d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Malthe fra Hjørring vinder landsdækkende konkurrence

4. juli 2019 - kl.9:11 - af:

SparNord konfi 19 600x250

Malthe Beltoft fra Hjørring er en af de tre vindere af Spar Nords landsdækkende konfirmandkonkurrence blandt tusindvis af deltagere.

Med titlen følger et gavekort på 5.000 kroner til et klassearrangement.

Julie Krantz Christensen fra Spar Nord Hjørring kunne med stor glæde overrække Malthe Beltoft nyheden om,

at han er vinder af Spar Nords konfirmandkonkurrence.

Malthe kan dermed se frem til en uforglemmelig oplevelse med hans klassekammerater efter sommerferien.

Populær konfirmandpakke

– Interessen for konfirmandpakken har været fin. Vi har haft mange glade konfirmander på besøg i afdelingen, hvor vi bød på cola til de unge.

Det er en fin konfirmandpakke, som indeholder flere elementer, som kan tilvælges i forhold til den enkelte unge og de behov, som de gerne vil have dækket – og så er det da fedt, at det er en af vores konfirmander, der har vundet, fortæller markedsansvarlig Jens Lau Nielsen fra Spar Nord Hjørring.

Gavekortet faldt da også i god jord hos Malthe Beltoft, der glæder sig til at fortælle sine klassekammerater om præmien.

– Jeg blev utroligt glad og syntes, at det er fedt, at Spar Nord giver vores klasse muligheden for at gøre noget sammen, fortæller Malthe Beltoft.

Malthe fik sammen med sin far overrakt gavekortet i Spar Nord Hjørring. Selv fortæller Malthe, at han endnu ikke har besluttet, hvad pengene skal bruges til, men han vil tage det op i klassen, således pengene bliver brugt på noget hele klassen synes vil være hyggeligt.

  • Om Spar Nord
    Med omkring 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 49 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark.
  • I 2018 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 920 millioner kroner.
  • Spar Nord ejes af cirka 103.000 aktionærer. For yderligere information se www.sparnord.dk.

Foto: Julie Krantz Christensen fra Spar Nord Hjørring overrækker den glade vinder Malthe Beltoft et gavekort på 5.000 kroner til et klassearrangement.

SparNord konfi 10 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion