d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"TEAM HJØRRING hjælper unge mennesker til et gladere liv

5. juli 2019 - kl.0:12 - af:

Team Hjørring 600x250

Så gør de det igen – endda for 4. gang, alle de frivillige med hjerter så store som cykelhjul – og med sig har de et hold på 15 fantastiske unge mennesker:

Team Hjørring Youth eller bare THY 2019.

TEAM HJØRRING drager igen til Paris. Efter mere end 5.000 træningskilometer, er rytterne 2019 nu klar til afgang mod byernes by Paris.

Send dem godt afsted

Er du morgenfrisk, så kom forbi Føtex i Hjørring her til morgen. Føtex byder på rundstykker og kaffe til alle fremmødte – inden de 15 THY-ryttere, 75 voksen-ryttere og 19 servicefolk sendes afsted fra Føtex kl. 07.00.

Foran venter 1.630 km og 11.044 højdemeter fordelt over 9 dage med + 200 km på hver af de 5 første dage – den hidtil længste og hårdeste Team Hjørring tur til Paris.

Team Hjørring er en forening uden offentlige tilskud

Holdet er sammensat af cykelbegejstrede folk fra hele Hjørring kommune.

Team Hjørrings overordnede formål er at indsamle midler til støtte for projekter indenfor sundhed, sport, kultur og ungdom i Hjørring.

Formålet med Team Hjørrings tur til Paris i 2019 er lige som i 2013, 2015 og 2019 at hjælpe 15 unge mennesker fra Hjørring Kommune med et nyt indhold i dagligdagen og en chance for at sætte sig nye mål i livet.

De 15 unge mennesker, der er udvalgt blandt kommunens skoler, trænes af erfarne voksne i ca 1½ år før afgang.

De udstyres med nye racercykler og alt andet udstyr, der skal til for at præstere det der kræves for projektet.

Det er næsten lykkedes foreningen, også denne gang, at indsamle penge nok til at forsyne THY-holdet med cykler, tøj og betale udgifter til træning og selve turen til Paris.

Har du lyst til at give et lille bidrag til at sikre turen for de unge mennesker? I så fald kan du støtte THY projektet ved at indbetale 75 kr på Mobile Pay 920405 – skriv navn og mobilnummer i tekstfeltet

Du vil herefter kunne afhente en memorystick hos Vendelbocykler og Vendia Fitness i Hjørring med årets THY-sang “Det er ikke så svært…..” samt en række fantastiske fotos fra THYs træning gennem de sidste 1½ år.

Kig på videoen HER og få lidt mere info om projektet – eller læs mere på team-hjoerring.dk.

Team Hjørring cykler ud af Hjørring i dag fredag den 5. juli 2019 kl. 0700 fra Føtex – og er i Paris lørdag den 13 juli.

Vi ønsker dem en rigtig dejlig tur – med god vind og gode ben.

Følg med på Team Hjørrings Facebook side, hvor der løbende bliver lagt beretninger op fra den spændende tur mod Paris.

Foto: team-hjoerring.dk

TEAM Hjørring 2019 600x400

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion