d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"11 årig Gustav fra Astrup udtaget til VM i Motocross i Italien

9. juli 2019 - kl.10:46 - af:

Gustav Thomsen 600x250

Den 11 årige Gustav Thomsen, spærrede øjnene en ekstra gang op, da der kom en opringning fra Team Danmarks landstræner i Motocross.

”Vil du køre VM for Danmark i Italien?” – svaret var selvfølgelig et STORT ja!

Gustav skal køre i klassen 65cc, og er udtaget sammen med 4 andre danske drenge.

Drengene skal op imod et særdeles potens felt af stærke kørere fra hele verden. I klassen deltager der 71 kørere.

Så nu går turen sydover til Pietramurata i Italien, bussen er pakket og hele familien kører de ca. 1.800 km.

Sporten kræver interesse og opbakning fra hele familien, og både mor og lillesøster Frida tager gerne med til løb rundt i Danmark og Europa.

Far er daglig træner, servicemand, mekaniker og chauffør. Gustav er bl.a. sponseret af Bilhuset i Hjørring og Sparekassen Vendsyssel.

Gustav startede på ATV som 2 årig og på rigtig motocross hjemme i haven som 3 årig. Blev medlem af Hjørring Motor Sport som 5 årig, og siden har han trænet, og kørt løb så godt som hver weekend året rundt. I sommerperioden flere gange om ugen. Der bliver også løbetrænet, cyklet på mountain bike, for der skal virkelig god kondition for at gøre sig håb om, at kunne gøre sig gældende i løbene.

Gustavs værelse er fyldt med rigtig mange pokaler, der vidner om mange gode placeringer fra løb herhjemme, Tyskland, Holland og Belgien.

Gustav har spillet både håndbold og foldbold, men med hans interesse for Motocross vandt, der ikke er tid og plads til flere sportsgrene.

Motocross er en hård sport, heldigvis er Gustav aldrig kommet til skade, der er selvfølgelig taget mange styrt, men aldrig sket noget

med Gustav.

Lige nu er drømmen for Gustav, at kunne gennemføre det svære løb, bare det at være udtaget, er stort!

Gustav Thomsen 400x600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion