d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel FF skriver kontrakt med Peter Friis Jensen

9. juli 2019 - kl.8:16 - af:

VFF Peter Friis Jensen 600x250

Vendsyssel FF har skrevet en to-årig aftale med den 31-årige målmand Peter Friis Jensen.

Friis Jensen kommer til landets nordligste NordicBet Liga-klub på en fri transfer.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”Det har været vigtigt for os at bevare et stærkt

målmandsteam, som kan presse og udfordre hinanden i den daglige træning. Med Peter Friis Jensen får vi en rigtig dygtig substitut til Nicolai Flø, og vi mener, at vi på målmandsposten står godt rustet til den kommende sæson, der begynder om ikke så længe,” siger han og fortsætter.

”Både cheftræner Johnny Mølby og jeg kender Peter fra tidligere, og vi ved, at vi får en rigtig dygtig målmand, der arbejder stenhårdt til daglig for at forbedre sig, og som tidligere har spillet på allerøverste niveau i flere Superligaklubber,” siger han og fortsætter.

Peter Friis Jensen:

”Jeg kender trænerne fra tidligere, og det har været en af grundene til, jeg har valgt Vendsyssel FF. Det er en klub, hvor der er sket meget de seneste par år, og jeg er sikker på, jeg kan bidrage med en masse ting både på og uden for banen, for at hjælpe os godt på vej.

Og så er Vendsyssel FF et sted, jeg gerne vil være, og jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang,” siger den nye Vendsyssel FF-spiller, der får trøje nummer 16.

Peter Friis Jensen kommer til klubben på en fri transfer, efter han senest har repræsenteret Silkeborg IF. Her nåede han 34 optrædener. Tidligere har han repræsenteret Viborg FF og Randers FC. Friis Jensen har spillet 105 Superligakampe og 45 kampe i NordicBet Ligaen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion