d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sommerhilsen fra Naturmødet og Hirtshals

13. juli 2019 - kl.8:43 - af:

Sandslot HN 600x250

Solen og sommeren er ved at være over os.

I den forbindelse vil Naturmødet gerne ønske dig en rigtig god sommer.

Det gør vi med 3 tips til dig, som ikke har fyldt hele kalenderen for de kommende måneder ud endnu.

 

3 naturtips til sommeraktiviteter

Der er slet ingen tvivl: Vi bliver gladere og sundere af at være ude i naturen. Samtidig er sommerperioden helt oplagt til ture og udflugter – især til stranden. Derfor har vi samlet 3 af vores bedste naturtips til dig lige her.

1. Byg noget
Stranden er den perfekte legeplads. Især for dem som godt kan lide at bygge ting. Det gælder, uanset om det er små eller store ting. Tag på stranden og byg et sandslot. Eller byg en drage derhjemme og tag den med.

Eller hvad med en tømmerflåde! Hvornår har du sidst bygget sådan en?

2. Tag noget natur med hjem
Der er mange sjove og flotte ting, som du kan samle på stranden og tage med hjem.

Muslingeskaller, sten i alverdens former og farver og ikke mindst små fisk og krabber, hvis du tager et lille net og en spand med. På den måde kan du altid have et lille stykke af den livgivende natur tæt på.

3. Besøg en nationalpark
De danske nationalparker rummer nogle af vores smukkeste og mest særprægede landskaber. Har du besøgt dem allesammen endnu?

Ellers kan det her blive sommeren, hvor du får sat de sidste krydser på landkortet. Mols Bjerge, Skjoldungernes Land, Thy, Vadehavet og Kongernes Nordsjælland venter bare på dig.

————————————————————————————————————————————————————–

Naturfan

En af de største øjeblikke og succeser på Naturmødet 2019 var lanceringen af naturfællesskabet for børn: NaturFan.

Heldigvis er fanklubben stadig åben for tilmeldinger – og du kan tilmelde dig HER.

På naturfan.dk kan du melde dine børn ind i fællesskabet og modtage tips til naturaktiviteter hver eneste måned året rundt.

Genoplev Naturmødet 2019

Der var ikke kun mange deltagere til stede i Hirtshals. Der var også mange kameraer. De har fanget mange af de største øjeblikke på Naturmødet 2019. Det betyder, at du kan opleve eller genopleve dem, lige når du vil. De ligger nemlig allesammen lige HER på Youtube.

Partilederrundens efterskælv

Valgkampens måske vigtigste partillederrunde fandt sted på Naturmødet 2019.

Her mødtes spidserne i dansk politik for udelukkende at diskutere natur og klima. Bølgerne gik højt, og synspunkterne var mange.

Nu kan vi begynde at se betydningerne af det seneste folketingsvalg. Den nye regering og dens støttepartier er nemlig nået frem til en “politisk forståelse”, som blandt andet tager udgangspunkt i fremlæggelsen af en klimalov og en række klimamål i det kommende folketingsår.

Vi glæder os til at se, om tiden er inde til at gå fra snak til handling.

Kryds i kalenderen

Naturmødet vender selvfølgelig tilbage i 2020, og datoen er allerede på plads. Vi glæder os nemlig til at se dig i Hirtshals fra den 14. til den 16. maj, når en endnu stærkere udgave af det vigtigste møde for verden løber af stablen.

Foto: Privatfoto

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion