d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Uno form i Hjørring lancerer ny kollektion i gammelt design

10. august 2019 - kl.9:08 - af:

Uno form Hjørring 600x250

Uno form i Hjørring lancerer ny kollektion baseret på 50 år gammelt design.

Nu kan hjørringenserne se og føle uno forms nye køkkenkollektion, Copenhagen Collection, i showroomet i Hjørring.

Det netop introducerede køkken baserer sig på designvirksomhedens klassiske dyder fra 1968.

Det danske køkkenikon uno form bringer fortiden frem i lyset med sin nye køkkenkollektion, Copenhagen Collection, der nu kan ses, mærkes og udforskes i uno forms showroom i HTH Køkkenforum Hjørring.

Køkkenproducenten med de mange traditioner har nemlig taget udgangspunkt i stifteren Arne Munchs allerførste køkkendesign – det klassiske, kubiske møbelkorpus fra 1968 – og derudfra skabt en komplet ny køkkenkollektion.

– At introducere nye køkkenkollektioner er blevet en væsentlig del af vores strategi. Vores målgruppe efterspørger ikke blot det klassiske lamelkøkken, Classic, men også andre karakteristiske designs til køkkenet i uno form-kvalitet, fortæller Peter Bisgaard, der er Brand Director i uno form.

Copenhagen Collection er den tredje kollektionslancering på tre år, og uno form råder nu over fem kollektioner i alt.

Fra elementer til møbler
Copenhagen Collection har et enkelt udtryk, hvor fronterne på skufferne er fjernet, så der kun er den rå skuffe tilbage. Kravene til håndværket er dermed skærpet, da intet kan skjules af skuffefronter og låger.

Indehaver af HTH Køkkenforum Hjørring, Erling Gjesten, glæder sig til at vise det nytænkte køkken frem for kunderne i Hjørring.

– Med Copenhagen Collection har vi fjernet alt overflødigt fra designet uden at ofre funktionalitet. Det er et design, som fremhæver uno forms eminente håndværkertradition.

Et køkken for den, der elsker funktionel enkelthed og en minimalistisk æstetik, siger Erling Gjesten.

Copenhagen Collection findes i træsorterne eg, valnød og ask og kan kombineres med de øvrige kollektioner, Classic, Avantgarde og Shaker.

Markant for designet er skufferne i massivt træ med synlige fingertapsamlinger, samt forrammen på korpus – ligeledes i massivt træ, der vidner om gedigent, traditionelt snedkerhåndværk af høj kvalitet.

Uno forms showroom i HTH Køkkenforum på Frederikshavnsvej 324 i Hjørring, er en del af den ikoniske køkkenkæde, der siden 1968 har lavet køkkener baseret på klassiske arkitektoniske idealer med kompromisløst materialevalg og gennemført snedkerarbejde. Med showrooms i Danmark, Norge og Sverige er der mulighed for professionel kunderådgivning over hele norden.

Se mere på unoform.dk

Unoform 600x400Unoform 400x600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion