d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel FF: Ringe indsats i nederlag

11. august 2019 - kl.8:41 - af:

VFF vd VB 600x250

Puh ha. Det var ikke nogen køn præstation. 0-3 på hjemmebane til Vejle Boldklub, der ikke spillede sig ud er en dårlig præstation, det måtte Vendsyssel FF erkende.

– Vi kan langt fra være tilfreds med indsatsen eller resultatet. Vil vi spille med i toppen af denne række, skal vi levere bedre, skriver Vendsyssel FF på deres hjemmeside.

Kampen begyndte ellers fint. VFF havde et godt overtag med bolden, spillede den rundt og fik skabt noget, der på en god dag, kan ryge i kategorien ’næsten chancer’. Men det var langt fra nok.

Vejle Boldklub var snu og udnyttede VFF’s personlige fejl, og det gjorde de godt. Efter 16 minutter lagde Diego Montiel køligt bolden over i det fjerneste hjørne – uden chance for Flø. Og godt 20 minutter senere var det Sergii Hryn, der udnyttede hjemmeholdets passivitet og fik sendt bolden i kassen.

VFF havde ellers et par gode muligheder – bare ikke i åbent spil. Deres chancer kom efter dødbolde, hvor især tilbagevendte Alexander Juel Andersen var tæt på et par gange, men to gange – en i hver halvleg – blev reddet på stregen. Meget symptomatisk for VFF’s held – eller mangel på samme i dag.

Og kort inde i anden halvleg blev det meget tydeligt, at det på ingen måde var VFF’s dag. Mikkel Frankoch var uheldig med at få skubbet et Lucas Jensen indlæg i eget net, og så stod der 3-0 til gæsterne fra Vejle.

I den resterende tid af kampen forsøgte VFF alt det, de kunne at få reduceret. Men evnerne rakte ikke til det i går, desværre.

I stedet må vi se frem til næste uges kamp mod FC Roskilde. En kamp der skal vindes!

Matchfacts, NordicBet Ligaen, 3. runde

Vendsyssel FF – Vejle Boldklub 0-3 (0-3)

Mål: 0-1 16. min Diego Montiel, 0-2 36. min Sergii Hryn, 0-3 49. min Mikkel Frankoch (selvmål)

Advarsler: 27. min Alexander Juel Andersen, 27. min Mads Greve (VB), 29. min Mads Lauritsen (VB), 41. min Viljormir Davidsen (VB)

Tilskuertal: 917

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-5-1): Nicolai Flø – Jeppe Svenningsen, Alexander Juel Andersen, Andreas Kaltoft (46. Mads B. Mikkelsen), Søren Henriksen – Tiémoko Konaté, Rasmus Vinderslev, Morten Knudsen (56. Emmanuel Ogude), Mikkel Frankoch (65. Allan Høvenhoff), Daniel Christensen – Sebastian Czajkowski

Startopstilling, Vejle Boldklub (4-4-1-1): Indy Grootthuizen – Viljormur Davidsen, Mads Greve, Mads Lauritsen, Malte Amundsen – Lucas Jensen (74. Thomas Gundelund), Ylver Ramadani, Jacob Schoop, Sergii Hryn – Diego Montiel (62. Nicolas Gianni Dantas) – Kjartan Finnbogason (70. Foday Manneh)

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion