d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny opgørelse: Langt flere ledige danske jobs end forventet

12. august 2019 - kl.8:08 - af:

job free pic 600x250

Der er 50-70 procent flere ledige jobs i Danmark end opgjort på den offentlige jobportal Jobnet.dk og på Jobindex.dk.

Det viser en aktuel opgørelse fra den nye danske jobsøgemaskine Jobsearch.dk.

Cirka 10.000. Så mange stillingsopslag får man ikke at se når man søger på den offentlige jobportal Jobnet.dk

eller på Jobindex.dk.

Det viser en aktuel opgørelse fra Jobsearch.dk, som har gennemgået alle danske virksomheders hjemmesiders jobsektioner:

”Via en simpel men meget omfattende optælling har vi kunnet konkludere, at Jobnet.dk og Jobindex.dk mangler ca. 8-10.000 stillingsopslag, svarende til op imod 70 procent af alle opslåede stillinger”, siger administrerende direktør hos Jobsearch.dk, Thomas Barfod.

Jobsearch.dk blev lanceret i i juni, men har allerede nu cirka 33 procent flere stillingsopslag end Jobnet.dk og Jobindex.dk. Det dokumenteres her: https://www.jobsearch.dk/jobsoegemaskiner

”Jeg forventer at vi rammer omkring 10.000 ekstra stillingsopslag, når vi er færdige med at crawle alle de hjemmesider som vi har identificeret. Vi forventer at være i land i oktober”, siger Thomas Barfod, som glæder sig til at skabe det totale overblik over ledige stillinger i Danmark:

”Vores mission er at give det totale overblik over ledige stillinger i Danmark. Det vil give en lang række positive dynamikker, bl.a. at arbejdsmarkedet bliver så bevægeligt som muligt, ved at jobsøgerne rent faktisk kan få et overblik over hvilke ledige stillinger der er”, siger Thomas Barfod.

Jobsearch.dk er skabt og lanceret af den danske søgemaskine-virksomhed Digital Disruption Media A/S, som igennem mere end 10 år har skabt søgemaskiner i Danmark og Nordeuropa, og som havde et overskud efter skat på cirka 7 mio. DKK i 2018. Digital Disruption Media A/S står bl.a. bag Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største søgemaskine inden for erhvervslokaler.

Jobsearch.dk fungerer ved digitalt at spejle stillingsopslagene fra virksomhedernes hjemmesider over på Jobsearch.dk tre gange dagligt, således at stillingsopslagene altid er opdaterede. Brugerne på Jobsearch.dk kan herefter fremsøge virksomhedernes stillingsopslag og blive linket videre til virksomhedens egen hjemmeside.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion