d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fortuna Hjørring: Krav til mere effektivitet

13. august 2019 - kl.8:25 - af:

Fortuna 13 aug 600x250

Fortuna tager onsdag imod FC Thy Thisted på Nord Energi Arena.

Det meget unge Fortuna-hold er indstillet på, at der skal tre points på tavlen, når det onsdag aften går løs mod FC Thy Thisted på Fortunas ”nye” hjemmebane – en flot moderniseret og udvidet Nord Energi Arena.

Begge hold møder til kampen ovenpå uafgjorte

resultater i weekendens opgør.

FC Thy Thisted har et 3-3-resultat fra hjemmekampen mod BSF med sig og Fortuna stiller op oven på en 0-0-kamp ude mod oprykkerne fra Farum BK/FC Nordsjælland.

Gæsterne fra Thy har et enkelt point på tavlen, mens Fortuna stiller med fire points.

Resultatet af kampen på Right to Dream Park i Farum var, selv om hjemmeholdet viste sig at være godt spillende, en anelse skuffende for Fortuna, og der er spekuleret en del i de seneste dage.

– Heldigvis kan vi se frem til en ny kamp allerede onsdag. Jeg ved, at pigerne er meget motiverede og sultne, siger cheftræner Carrie Kveton.

– Vores plan er at spille hurtigt, som vi gjorde det i weekenden og så skal vi være tålmodige.

– Vi skal være mere effektive på den sidste tredjedel, hvor vi er nødt til at spille på hinandens styrker så vi kommer til større chancer og sætter bolden i nettet.

Kampen på Nord Energi Arena onsdag aften, fløjtes op af dommer Morten Bach Jepsen kl. 18:30, og Fortuna-holdet håber på god opbakning fra et talstærkt publikum!

Foto: Jess Madsen

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion