d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nordjyllands første luksusbiograf bor i Hjørring

15. august 2019 - kl.8:06 - af:

Hjørring Bio 600x250

MovieHouse Hjørring er blevet moderniseret og kan nu give alle filmelskere en helt særlig oplevelse, skriver tv2nord.dk.

Onsdag aften var der officiel åbning af biografen.

Når mørket sænker sig, er det filmen på lærredet, der har det fulde fokus – men derfor kan man jo godt forkæle sig selv lidt ekstra både før og under filmen.

Efter en modernisering er MovieHouse Hjørring klar med en forbedret oplevelse for alle filmelskere. Her har man efter eget udsagn skabt Nordjyllands første luksusbiograf.

– Vi tror på, at selvfølgelig er det filmene, der drager, og dét, folk kommer for. Men dét der med at få det lidt lækkert og dejligt, det tror vi også på, siger Benny Bruun, der er Biografdirektør, MovieHouse, Hjørring.

Biografens sale er blevet udstyret med luksussæder, der kan lægges ned, og suppleres med puder og tæpper.

Der er små borde og lamper ved hvert sæde – så biografen nu kan byde på forhøjet kvalitet, komfort og hyggestemning.

Biografgængerne har også mulighed for at få lidt lækkert at spise og drikke i caféområdet inden filmen – for eksempel tapas, et godt glas vin og en kop kaffe.

Og altsammen må gerne tages med ind i mørket, så man også kan nyde det under filmen

Et hit hos filmelskerne

Biografen blev officielt indviet onsdag aften, hvor særligt inviterede gæster kunne teste det nye luksuskoncept.

– Det ser fantastisk kreativt ud med et højt niveau i forhold til den gamle biograf. Så det glæder vi os fantastisk meget over, siger Jens Svendsen fra Hjørring – og tilføjer, at oplevelsen er så meget værd, at den forhøjede pris er i orden.

– Vi vil gerne noget, der er meget bedre, og det er det virkelig blevet med den her kæmpe renovering, de har lavet af Movie House her i Hjørring. Får man et godt produkt, er man også villig til at give den 10’er mere for en god oplevelse, siger han.

Kilde og foto: TV2Nord

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion