d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel FF sætter gang i talentudviklingen

23. august 2019 - kl.6:58 - af:

VFF logo 600x250

Landets nordligste divisionsklub, Vendsyssel FF, har taget det første spadestik i en ny talentsatsning.

Sammen med Hjørring Idrætsforening (HI), der samtidig er moderklub til Vendsyssel FF, har klubben sat det nye talentarbejde i søen, der skal fastholde egnens største talenter i Hjørring.

I det nye samarbejde er der plads til 14-18 spillere i

aldersgruppen 15 til 21 år, der samles én gang om ugen på Vendsyssel FF’s træningsanlæg ved Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Træneren for projektet bliver assistenttræner for Vendsyssel FF’s bedste mandskab i NordicBet Ligaen, Henrik Larsen, mens cheftræner Johnny Mølby fra tid til anden vil overtage træningen.

Formålet med det nye talentsamarbejde er, at fastholde de største talenter i Hjørring, og på sigt udvikle spillere, der kan indgå i Vendsyssel FF’s førsteholdstrup. Samtidig giver talentarbejdet de tilknyttede spillere et indblik i den professionelle fodboldverden.

”Med det nye talentsamarbejde håber vi, at vi kan give de største unge talenter et godt træningsmiljø i nærområdet, så de bliver i egnen. Derudover er formålet, at vi skal dygtiggøre den enkelte spiller og udvikle deres kompetencer, så de på den lange bane kan blive en del af NordicBet Liga-truppen hos os. Og med Henrik Larsen med træner-kasketten på, så ved vi, at de får en god og kompetent træning,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Han fortsætter:

”Vi ved udmærket godt, at vi ikke fra den ene dag til den anden har to-tre talenter klar til at gå direkte ind på holdet. Det er et langt sejt træk, før vi kommer i mål. Men nu tager vi det første skridt, og vi er sikre på, at vi på sigt kan give spillere, der har været en del af vores nye talentarbejde, debut på Vendsyssel FF’s førstehold.”

Det nye talenthold samles til første træning i Idrætscenter Vendsyssel i starten af september.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion