d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Landsbyen direkte: Skal din by have besøg af TV2 Nord?

28. august 2019 - kl.15:50 - af:

Mogens TV2 600x250

TV2 Nord sætter fokus på de gode, lokale historier i et direkte fredagsprogram.

Glem alt om landsbydød og fraflytning.

Mange nordjyske landsbyer er spækket med ildsjæle og frugtbare initiativer – og fire fredage i træk tager journalist Mogens Jørgensen og fotograf Ivan Hansen ud og fortæller de gode historier i live-programmet

”Landsbyen Direkte”.

– Vi vil gerne vise, at der sker noget i landsbyerne. Der er masser af historier derude, og det er fantastisk at få lov til at møde en masse ildsjæle, siger Mogens Jørgensen.

Ingen landsby er for lille til at være med i Landsbyen Direkte – heller ikke selv om man har under 200 indbyggere og ikke er kvalificeret til at få et byskilt.

– Det er dejligt at komme ud til de små landsbyer, som ellers ikke har de store chancer for at komme i fjernsynet, siger Mogens Jørgensen.

De lidt større landsbyer er dog ikke udelukket, og Landsbyen Direkte-holdet begynder da også deres udsendelsesrække i Dronninglund fredag 30. august, hvor en helt ny bymidte og legeplads bliver præsenteret.

Landsbyen Direkte bliver sendt 30. august, 6. september, 13. september og 20. september klokken 19.50-20.20 på TV2 Nord Salto.

Bor du i en landsby, hvor indbyggerne har igangsat spændende initiativer? Og hvor der er en kommende begivenhed, der samler byen? Så vil vi på TV2 Nord gerne høre fra dig.

Skriv en mail til Mogens Jørgensen på mojr@tv2nord.dk.

Kilde og foto: TV2Nord

En kommentar til: “Landsbyen direkte: Skal din by have besøg af TV2 Nord?”

  1. Lene Sørensen den: 28 august - 2019 16:44

    Fredag den 30.8 kl 19 indvier vi det super flotte nye gavlmaleri i Tårs
    Lavet af Nils fra USA
    Tjek Tårs borgerforening facebook side og se hvilket værk der er opført på blot 4-5 dage af super skønne Nils !

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion