d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mette Brath fra Hjørring er en brændende ildsjæl

6. september 2019 - kl.12:35 - af:

Mette Bratz bil 600x250

“Giv dem en tanke, en glød eller glæde. Så vil de tænde en fakkel og bære den brændende mod målet” – det gælder bl.a. Mette Brath fra Hjørring.

Ildsjælen og frisøren Mette står for en stor del af arrangementet Stafet for livet, der netop er afholdt for 5. gang med kæmpe succes.

Taknemlighed og en stor indre varme fylder i Mettes

hjerte – “jeg er rørt over al den opbakning Stafet for Livet igen har fået, og på alles vegne vil jeg udtrykke et stort og hjerteligt TAK”.

Mette bruger meget tid på at finde sponsorer til holdets indsamling, og i år blev sponsoraterne krydret med ekstra kreativitet.

Toyota kom forbi Frilandssalonen på Frilandsvej – de puttede sponsorkroner i Mettes indsamling og udlåner samtidig en spritny bil til Mette!  OG denne indsamling fortsætter, da Toyota giver 100 kr pr prøvekørsel.

Alle penge går tilKræftens bekæmpelse – Lyserød Lørdag. Lyserød Lørdag er en landsdækkende event under Støt Brysterne kampagnen, der indsamler penge til brystkræftsagen – i år foregår det den 5. oktober 2019.

Du kan stadig nå at støtte Stafet for Livet

Man kan stadig donerer penge til Stafet for Livet. Læs mere om det lige www.stafetforlivet.dk/Hjørring.

Bjarmi Isheste afholder igen Event Stævne

Det er ikke uden grund, at Mette Brath kaldes for en ægte ildsjæl, og den titel holder hun i bestemt i hævd – også i den kommende weekend, hvor Mette støtter Kræftens Bekæmpelses indsamling på Bjarni Hestestævne, som foregår den 7. sept, på Gl Klitgaards Camping .

Find program lige HER.

Mette Brath bil 600x400

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion