d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel Elite Badminton klar til ny sæson

7. september 2019 - kl.8:31 - af:

v badminton 600 250

Jan Ø. Jørgensen og doubleparret Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl debuterer alle for Vendsyssel Elite Badminton søndag.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er en af Danmarks bedste damedoubler nogensinde.

Sammen har de vundet sølv ved både OL og VM – og i deres sidste store turnering sammen på internationalt niveau vandt de All England i 2018.

35-årige Kamilla Rytter Juhl er vokset op med badminton i Skagen, men hun har aldrig spillet for VEB, som er klubberne i Skagen, Frederikshavn og Hjørrings fælles hold i ligaen.

– Det bliver sjovt. Jeg glæder mig til at skulle have debut på VEB-holdet. Det er jo mit hjemmehold, siger Kamilla Rytter Juhl til TV2 Nord.

Det er slut med at rejse verden rundt til internationale turneringen, og parret er flyttet hjem til Nordjylland. Og for 9 måneder siden fødte Kamilla Rytter Juhl parrets datteren Molly.

– Vi har været i skarp træning, for vi vil ikke ligne to ældre damer. Vi vil gøre vores absolut bedste, og synes også vi er nået i en rigtig fin form, nu her hvor sæsonen bliver skudt i gang, uddyber Christinna Pedersen.

Sammen med Jan Ø. Jørgensen skal duoen nu forsøge at indfri VEBs målsætning om at spille med om medaljer. Og den kamp begynder altså søndag mod Århus.

Kilde og foto: TV2Nord

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion