d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"VILD med FOLKEDANS – motion og livsglæde

9. september 2019 - kl.9:14 - af:

Sæby folkedans 600x250

Motion, livsglæde, nyd livet, mød nye venner, få et godt socialt netværk…. lyder det ik’ som noget for dig?

Sæby Folkedans, som har en del aktive dansere fra Hjørring, byder alle interesserede hjerteligt velkommen til en ny sæson med disse ord:

– Husk man kan ikke være sur, når man danser. Det er en sport, som kan dyrkes sammen som par eller

kom uden partner.

Du kan dyrke motion sammen med andre og måske finde sammen i et nyt netværk.

Vi laver et hold for nybegyndere, for at gennemgå nogle af de trin, som skal bruges til forskellige danse i løbet af aftenen.

Kom og prøv de 2 første gange gratis fra sæsonstart.

Mød op første gang den 10. september og få lært at danse de forskellige trin i folkedans, og det er desuden en meget billig motionsform.

Samtidig kan man som par have en fælles motion – det er ikke så dårligt – når fællesskabet kan dyrkes og måske finde sammen i et nyt netværk.

I har måske fået masser af tid til at nyde friheden sammen, så brug noget af den gode tid sammen, mens man har det gode helbred. Vi danser i vores almindelige tøj, det kræver slet ikke dragt for at danse folkedans til vores øveaftener og festaftener.

Vores forening er rigtig god til at tage mod nye dansere, vi er gode til at hygge, snakke og grine med hinanden på kryds og tværs i foreningen.

Vi danser på Sæbygårdskolen med vores gode instruktør Vita Ugilt.

Der danses til levende musik harmonika, Bjarne Jensen leverer spillemandsmusikken. Har du ingen dansepartner, så kom bare alene, men ring gerne i forvejen til vores kontaktperson Vita Ugilt tlf. 98462533, så der evt. kan findes en løsning. Vi savner især mænd, kom op til os og se hvordan vi har det. Mød første danseaften.

Din livsglæde kommer til udtryk, når du bevæger dig til de forskellige trin og variati­oner i folke­dansen. Vi skal bruge benene og holde hovedet koldt, mens der tænkes på de forskellige trin og variationer i dan­sen.

Der er altid en hyggelig stemning, der er stor hjælpsomhed, og der er en meget positiv holdning til de nye deltagere. Det giver motion på en god og sjov måde, samtidig med at der forbrændes masser af kalorier – og så er det hyggeligt at være sammen til en aktivitet og med masser af hyggelige mennesker.

At bevæge sig sammen til musik og lære de bestemte regler, der får dansen til at glide, det giver en enorm livsglæde.

Der er mulighed for at deltage i sociale arrangementer udover den ugentlige danseaften, hvor foreningens medlemmer kan deltage i weekendstævne, Landsstævne, rejse til Udlandet, udflugter, nogle danseaftener rundt omkring i Vendsyssel i løbet af året samt sommerhyggeaftener i sommerhalvåret.

Læs mere på www.saebyfolkedans.dk

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion