d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Få støtte til udviklingsprojekter med vækstpotentiale

10. september 2019 - kl.9:58 - af:

HJEC vækstmøde 600x250

Har din virksomhed et udviklingsprojekt med vækstpotentiale?

I så fald har Innovationsfonden et godt tilbud til dig.

Innovationsfonden hjælper med at løfte innovationsprojekter med høj risikoprofil.

Støtte fra Innovationsfonden kræver hverken, at de får

ejerandele eller penge retur – men det kræver, at dit projekt har nyhedsværdi, forretningsmæssigt potentiale, og at der foreligger en gennemarbejdet projektplan.

Med Innovationsfonden er der mulighed for støtte til store og små projekter.

Man kan bl.a. få op til 5 millioner via et såkaldt Innoboster-program eller op mod 300.000 kroner til at ansætte en højtuddannet medarbejder via et vækstpilot-program.

Hjørring ErhvervsCenter har inviteret Johan-Ulrik Lervang, der er specialkonsulent i Innovationsfonden, til at komme og fortælle om mulighederne.

Desuden vil Hjørring ErhvervsCenters konsulenter Henrik Dam og Allan Kiilsholm Petersen fortælle om deres erfaringer med Innovationsfondens tilbud og om erhvervscentrets hjælp i processen.

Innovationsfonden

Innovationsfonden driver Danmark fremad ved at skabe gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan sætte fart i udviklingen. Fonden er sat i verden for at løfte strategiske forsknings- og innovationsprojekter i hele landet, hvor risikoprofilen er høj.

www.innovationsfonden.dk

Dato: 24/09-2019

Tidspunkt: 08:00 – 09:30

Sidste frist for tilmelding: Mandag d. 23. september kl. 12.00

Deltagelse er gratis.

Du kan tilmelde dig lige HER.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion