d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SE her: Gud, du er jo lige midt i Hjørring

10. september 2019 - kl.10:49 - af:

Gud, du er jo lige her 600x250

Sct. Catharinæ sogn har en god tradition for eftermiddagsmøder på Hjørring sognegård med både kaffe og samtaler om det, der ikke altid tales om henover kopper og krus.

Kom og vær med på mandag den 16.september kl.14.30-16.30 og hør Journalist Charlotte Rørth fortælle, om “Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”.

Journalisten Charlotte Rørth er ikke vokset op i en troende familie og var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien.

Oplevelsen, der blev beskrevet i bogen og tv-udsendelserne Jeg mødte Jesus, tvang hende til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse.

I Gud, du er jo lige her deler Charlotte Rørth sine overvejelser og beslutninger om, hvordan hun lever med den type oplevelser, som hun langt fra er alene om at have haft.

Ved at stå åbent frem og tale om sine religiøse oplevelser og det, hun tror på, ønsker hun at nedbryde de fordomme og tabuer, som for nogle gør det vanskeligt at tale om Gud og tro eller vedkende sig en tro.

Charlotte Rørth ønsker ikke at overbevise nogen, men argumenterer i bogen for nødvendigheden af en åben samtale om Gud og død, glæde og fællesskab, folkekirke og dyb bøn – om livet som troende menneske i dag.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion