d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Gadeidrætseventen Street Attack rammer Hjørring

11. september 2019 - kl.6:26 - af:

HJK Street Attack 600x250

– OG den rammer på fredag den 13. september kl. 10.00 – 19.00.

Unge i Hjørring præsenteres for hele gadeidrætspaletten og kan dyrke både parkour, street art, løbehjul, skatere, street workout, breakdance, panna, basket, rapelling og meget mere.

Alle disse muligheder har de fredag den 13. september

på Mammutpladsen i Hjørring midtby.

Om formiddagen fra kl. 10-14 er der et skolespor for tilmeldte skoler (i alt 20 klasser), mens der fra kl. 14-19 er fri aktivitet for alle børn, unge og interesserede under konceptet DIY (Do It Yourself).

Det er gratis at deltage i Street Attack.

”Vi glæder os til at præsentere masser af gadeidræt for børn og unge. Du kan medbringe eget løbehjul og skateboard m.m., men det er også muligt at låne på Mammutpladsen”, udtaler Sine Dam Møller fra By, Kultur og Erhverv.

Produktionsskolen (FGU) og Vittrup Frie Fagskoles elever serverer street food, og UCN’s idrætsstuderende giver en hånd med i organiseringen. Ungdomsskolen afvikler pannaturnering, og der er rapelling fra Vendsyssel Teater, idet teateret åbner døre (og tag) for de unge. DGI står for opsætning og indretning af street area samt efterfølgende undervisning.

Hjørring Kommune har i et samarbejdsprojekt med DGI gadeidræt (2018-2020) fokus på at udvikle gadeidrætten i kommunen.

Street Attack afvikles i 6 nordjyske kommuner: Vesthimmerland, Mariagerfjord, Brønderslev, Aalborg, Thisted og Hjørring.

Læs mere på facebook lige HER.

OG se denne inspirerende video.

LÆS også: Hvem er Hjørrings bedste street soccer hold?

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion