d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel FF: Den ubesejrede stime fortsætter

20. september 2019 - kl.8:47 - af:

VFF viborg resultat 600x250

Kampen mod Viborg FF var lidt som nat og dag.

Men Vendsyssel FF fastholder den gode stime, de er inde i, og er nu ubesejret fem kampe i træk – tre af kampene har været i NordicBet Ligaen.

Aftenens kamp startede lidt som noget, VFF havde prøvet før.

En tidlig scoring imod. Allerede i det fjerde minut dukkede Frederik Brandhof frem efter et hjørnespark, og sendte bolden ind bag Peter Friis, der dermed mister sin stime af clean sheets.

Men langsomt fik VFF arbejdet sig nogenlunde tilbage i kampen. Dog må de erkende, at deres første 45 minutter ikke kommer på DVD’en med højdepunkter, når sæsonen 2019/2020 gøres op.

Der var ikke meget positivt at skrive hjem om, og de skal vel i bund og grund prise sig lykkelige for, at Viborg FF’s offensiv heller ikke havde en af de aftener hvor alt var hæl og tå.

Ali Messaoud fortsatte desværre heller ikke sin målform fra sidste uges kamp mod Kolding IF. Han havde ellers muligheden i første halvleg, hvor Jakob Blåbjerg sendte en flad bold ind. Men desværre ramte den lige på Ellery Balcombe. Samme Balcombe fik også værftet Ogudes afslutning over mål, og gjorde det generelt fint.

Wessam Abou Ali, lejesvenden fra AaB, havde svære arbejdsbetingelser i aftenens kamp. Viborgs stærke midterforsvar var tydeligt opmærksomme på ikke at give ham for meget plads med bolden, da de udmærket er klar over, at den vævre angriber kan mere end den almindelige dansker med en bold ved fødderne. Han forsøgte i glimt før pausen at drive gæk med modstanderne, men det blev uforløst.

Det gjorde det til gengæld ikke med et kvarter igen. Her lavede Ellery Balcombe i Viborg-målet en fejl, der sekunder senere gav VFF et mål. Han forsøgte at nå en bold ude i feltets højre side (set fra hans perspektiv), men Ogude var hurtigst og opsnappede den. Han trillede den tilbage til Blåbjerg, der sendte den ind til Konaté, der med hovedet fandt en helt fri Wessam Abou Ali, og så kunne den 20-årige karismatiske angriber heade udligningen i kassen.

Mod slutningen af kampen sad VFF på det hele. Viborg-spillerne virkede trætte, men trods et par muligheder endte kampen med, at begge hold fik et point med sig fra kampen.

Vendsyssel FF’s kampprogram er tæt i øjeblikket, og derfor spiller de allerede igen på søndag – turen går til Falster, hvor Nykøbing FC venter.

Matchfacts, NordicBet Ligaen, 8. runde

Viborg FF – Vendsyssel FF 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 4. min Frederik Brandhof, 1-1 74. min. Wessam Abou Ali

Advarsler: 90. min Rasmus Vinderslev, 90+2. min Jeppe Grønning (VFF), 90+3. min Karim Zaza

Tilskuertal: 2067

Startopstilling, Viborg FF (3-4-3): Ellery Balcombe – Lars Kramer, Nikko Boxall, Jakob Bonde – Alexander Fischer, Frederik Brandhof, Jeppe Grønning, Christian Sørensen – Jeff Mensah (62. Christian Sivebæk), Mikkel Agger (78. Christian Moses), Mads Aaquist (21. Emil Scheel)

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Peter Friis Jensen – Jeroen van der Lely (46. Lasse Steffensen), Søren Henriksen, Andreas Kaltoft, Jakob Blåbjerg – Tiémoko Konaté, Jelle van der Heyden (58. Rasmus Vinderslev), Morten Knudsen, Emmanuel Ogude – Wessam Abou Ali, Ali Messaoud

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion