d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kulturcenter Vendsyssel udvider i køkkenet og på kundeservice

28. september 2019 - kl.10:58 - af:

Kulturcenter Vendsyssel NYTÅR

Bevidstheden om, at der findes værdifulde alternativer til bylivet og ikke mindst konference- og møde aktiviteter i Vendsyssel, sætter nu fine spor i Sæsing.

Kulturcenter Vendsyssels ambition om at blive kendt for høj kvalitet i et bredt netværk af virksomheder og organisationer samt rundt omkring i den lokale befolkning – er nu en flot realitet.

 

Virksomheden ude på marken har mærkbart sat Hjørring på kortet, noget der i øvrigt er fundamentalt for kommunens udvikling i periferien.

Henrik Søttrup, daglig leder af Kulturcenter Vendsyssel, er bestemt også både glad, tilfreds og stolt over hele forløbet – og ikke mindst udfaldet.

– Vi har nu været i gang i 4 år, og i den forholdsvis korte periode har vi allerede afholdt mange vellykkede kurser, konferencer og møder for både små og store virksomheder i kommunen, flere fantastiske og udsolgte koncerter, adskillige spændende foredrag og kulturelle indslag samt et hav af private fester – lige præcis alt det som centret var tiltænkt, at det at skulle rumme.

Det går faktisk så godt for Kulturcenter Vendsyssel, at virksomheden, som følge af succes og travlhed, netop har udvidet i køkkenet – en udvidelse der også fører andre spændende tiltag med sig.

Byd velkommen til Solvej Jensen og et nyt, stærkt makkerpar

Vi har længe haft et stort ønske om, at udvide i køkkenet, fortæller Henrik.

Kulturcenter Vendsyssel er endelig ved at have et fast tag i Nordjylland, hvilket gælder både offentlige og private møder samt selskabsdelen, og det kræver nu mere kapacitet i køkkenet.

– så det er med stor, stor glæde at det er lykkedes os, at få fat i Solveig Jensen, som vores nye køkkenchef, fortæller en glad og smilende Henrik.

Solvej, som til dagligt bor i Østervrå, er stærk og sej. Hun er gift med Lars og sammen har de 2 børn, datteren på 28 år og sønnike “den bette”, som Solvej udtrykker det, på 24 år – og oveni også to dejlige børnebørn.

Jeg eeelsker at lave mad, fortæller Solvej – noget hun stort set har beskæftiget sig med hele livet.

– Udover madlavning, er jeg nok en kvinde der bare altid er fysisk i gang – hvilket selvfølgelig også hænger sammen med mine arbejdsområder, der oftest har krævet en god fysik.

– Jeg har i min fritid spillet håndbold og været håndboldtræner i 25 år. Håndbolden er sidenhen udskiftet med en “cykel” – den aktive kvinde fra landet underviser nu også i spinning – det foregår en gang om ugen i Østervrå Motionscenter.

Solveig er uddannet butiksslagter med speciale i delikatesse – i Meny. Efterfølgende arbejdede hun i flere år selvstændigt som forpagter af Lendums Kultur- & Borgerhus.

Planen var herefter, at nu skulle der til at ske noget helt andet… men så ringede Henrik!

– Det var simpelthen for godt og for fristende det tilbud Henrik havde på hånden, så det måtte jeg bare sige ja tak til, storsmiler Solvej.

Solvejs passion for kogekunst er nærmest uendelig og viften er bred – hvilket gør sig gældende lige fra en kundes ønske om kartofler med tyk sovs til moderne mad eller tidens mad.

– Jeg er meget, meget glad for mit nye job, her får jeg alle muligheder for at arbejde kreativt og selvstændigt med udviklingen af både menuer og de små retter samt pladsen til også at arbejde med mine egene ideer og sætte mine egne aftryk.

– Og så er jeg selvfølgelig meget beæret over, at jeg også får muligheden for at arbejde tæt sammen med Jan Norman Petersen – han er jo en af de helt store kokke og kapaciteter i vores branche.

– Det bliver et rigtig stærkt makkerpar, hvilket tilføjer lige det vi stod og manglede, tilføjer Henrik.

NYT, NYT: Mad ud af huset

Med udvidelsen og ansættelsen af Solvej Jensen kan Kulturcenter Vendsyssel nu også opfylde flere kunders ønsker og behov.

– Vi har gennem tiden haft en del forespørgsler på “Mad ud af huset” – noget vi har ind imellem har efterlevet men ikke skiltet med.

Men nu, efter Solvejs ankomst, så tør vi springe helhjertet ud i det, óg tilbyder officielt også mad ud af huset til selskaber på minimum 10 personer,  fortæller Henrik – mens Solvej smilende tilføjer – mindre “komsamner” kan visse dage også lade sig gøre, vi finder altid en løsning.

Det samme gør sig gældende, hvis man skal holde fest og er usikker på om budgettet holder, så ring alligevel – i Kulturcenter Vendsyssel er der plads til alle, det er vores slogan fortæller Henrik, det lever vi naturligvis op til – og jo, vi finder altid en løsning til lige netop det budget man nu engang har.

Vendsyssels absolutte bedste mødeforhold

Beslutter du dig for at holde et møde, et kursus eller en konference i Kulturcenter Vendsyssel, så kan du være sikker på en nærværende og god oplevelse.

Ro, natur, afslappet stemning og trofaste ansatte med styr på tingene – er det du møder herude – og det gør sig gældende uanset om dit møde består af 2 personer eller 500 mennesker.

– Det ligger os tungt på sinde, at alle der træder ind her i huset – skal træde ud igen med smil på læben og en god oplevelse i hjertet, fortæller Henrik.

– En mødeleder skal ikke bruge tankevirke på andet end sit eget møde – vi står for alt det andet og vi sørger for at alt virker – lige fra parkering og en rar velkomst, AV- og IT-udstyr, lyse mødelokaler med godt indeklima – til, selvfølgelig, god mad og service.

– Vores visioner er ikke højt flyvende men derimod helt jordnære – herude er der altid plads til alle – alle skal føle sig velkomne, alle skal have en rar oplevelse og alle skal have lysten til at komme igen – uanset hvem du er og hvor du kommer fra.

– Kulturcenter Vendsyssel er et sted alle kan være en del af – her mødes vi så godt vi kan, slutter Henrik Søttrup.

Billede tekst: Solvej svinger gryderne og kogekunsten på Kulturcenter Vendsyssel

KCV Solvej 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion