d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Invitation til temaaften med mor og søn, om misbrug i familien

1. oktober 2019 - kl.8:20 - af:

Nordjysk alkoholråd 600x250

I forbindelse med sundhedsstyrelsens landsdækkende kampagne ”Alkoholfri Uge” i uge 40 sætter Nordjysk Alkoholrådgivning i år fokus på unges misbrug, samt det at være forælder til en alkoholiker eller misbruger – ved Mikkel og Marianne.

Mikkel som tidligere har været ude i et massivt misbrug af alkohol og stoffer og hans mor Marianne, vil begge på en åben og ærlig måde fortælle om deres liv,

hvordan det er at leve i et misbrug og om det at være pårørende og leve med en aktiv misbruger i familien.

Det er vigtigt med ærlighed og åbenhed og at arbejde med selverkendelse for at gøre sig fri af såvel misbruget, som medmisbruget og derved begynde at leve sit eget liv igen.

De vil begge dele deres erfaringer om at komme videre og om at deltage i netværks/selvhjælpsgrupper sammen med ligestillede, som for dem og mange andre, har medvirket til at få det gode liv tilbage.

Ærlighed, Ansvar og Klar Kommunikation, samt det at Give Slip er nogle af nøgleordene for at få det sunde og gode liv tilbage, for såvel en misbruger, som for de pårørende.

Der holdes en pause, hvor der serveres vand og sodavand og herefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål!

Arrangøren er Nordjysk Alkoholrådgivning, som er en del af Foreningen Ædru Livsstil Nordjylland`s frivillige sociale arbejde.

Tid og sted: Hjørring Bibliotek torsdag den 3. oktober 2019 kl. 19:00

Der er gratis adgang og alle er velkomne!

Læs mer på www.alkoholraadgivning.nu

alkoholiker familie tegning_600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion